Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem gitti diye utanmasalar göbek atacak olan arkadaşlar sezon içinde kanatsız kalınca ağlamasınlar.
Icardi 2 ay yok nereye yaziyorsunuz anlamiyorum ki
Yedekte dursun dicem de, 400 bine yedek olmaz bizde, 7-8 milyona yedek olur.400 bine oynayan köhn kalsın kanat oynatırız dediğimde küfrediyordunuz, takımda sol açık yok. Hikaye bu kadar
oğuz önce 36 yaşındakli tadici kessin hatta bir iki dakika süre alsın febede .Oğuz u bile almadık yav. Nasıl planlama yapıyonuz
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hem sağ hem sol kanatta, kanat bek yedeği şu anki duruma göre.9 milyon verdiğimiz jelert ne olacak ?
Prof 1 nöbetçi olarak transfer beklemen beni hayli şaşırttıYemek yedim, bulasiklari yikadim, banyo yaptim, hala orta saha/kanat transferi yok mu?![]()
Arkadaşlar tepkinizi yönetim kadar burda kerem gitsin şu gitsin ıslıklarız diyen kuş beyinlilere gösterin 1 m 500 k alan adamlar boşu boşuna gitti taraftar tepkisinden dolayı
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
84 yıl sonra bjkden 5 yemişiz.En rezil kadromumuzda bile yemedik.Bu kadroyla 5 yedirdi.1 gram istemiyorum okan buruğu.Sormazlar mı adama İtalyada 2 gündür ne bk yiyosun. Cemil cümleye rezil kepaze ettiniz bizi, gittiğiniz her kapı suratınıza kapandı dimi.
sormazlar mı adama elindeki tüm kanatları niye sattın ?
Sormazlar mı adama Younga ezilen takımdan mı bahsediyoruz, jk den 5 yiyen.
ha
Uefa da hangi rakibimiz son 1 ayda bu şekilde felaketler yaşamış, herşeyi geçtim jk den 5 yemek nedir ?