- 5 Şubat 2013
- 15.489
- 2.679
- 1.828
Kasimpasa baraki almis bu sezon ilk 5e zorlayacaklar gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan buruk papaz topçulara fazla müsamaha gösteriyor malesef. Zahayı hiç oynatmayıp keremi yedek bırakamaması da buna bir örnek meselaMuslera’ya ekstra izin vermemizin
Sebebi nedir
Olurmu hic para harcanir.Muslera ile yollar ayrılmalıydı. Belliki rica minnet kalmış
Keremi son 6-7 mac kesmedi mi baris ziyech baslamadik mi maclaraOkan buruk papaz topçulara fazla müsamaha gösteriyor malesef. Zahayı hiç oynatmayıp keremi yedek bırakamaması da buna bir örnek mesela
Allah razı olsun zorla da olsa 6-7 maç kesmeyi başardı. Sen git bi transfermarkt aç bak da hafızanı tazele bakalım kerem okadar kötü bir sezon geçirirken kereme kaç dakika süre vermiş diğerlerine kaç dakika. Soyunma odasındaki olaydan sonra bile keremi ilk 11 den kesemeyen bir hocadan bahsediyoruz. Aynı olayı zaha yapsa tekmeyi yerdi anındaKeremi son 6-7 mac kesmedi mi baris ziyech baslamadik mi maclara
Bu kadar mi kotu hafizaniz yaw
Ben ilk defa bu kadar kötü bir yönetim görüyorum kimse çıkıp bir aciklama yapmıyor muhabirler desen haber namına birşey vermiyor bildiğin transfer dönemi bitti havası yaratıyorlar.Yonetim ve ülkenin muhabirleri el ele vermiş beraber hareket ediyorlar.
Gerçekten Leao nun eksik taraflarını mi konuşuyoruz renkdas.Leao gelmiş olsa boşa sahaya cikmaya gerek yok Avrupa liginin banko favorisi oluruz.Leao'nun adam gecmesi dribbling ve hizi üst düzey ama hep kendine oynayan biri. Cogu zaman topu ezip sonunu getiremiyor. Icardi osi bunu linc ederler.