Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sol kanata top ayağına gelince kolay kolay kaybetmiyecek bir adam alırsak set oyununa daha rahat otururuz. kerem,sefer,akbaba,yunusa giden toplar duvar gibi geri dönüyor, doğal olarak da ortasaha ve savunma ileri çıkacak zamanı bulamıyor

Yıldız transferine doyduk yeter bu kadar 30 yaş üstü oyuncu. Bize lazım olan cigersiz herifler rakibi boğacak oyuncular. At gibi oradan oraya koşacak ama senkron halde koşacaklar. Geçen seneki gibi biri koşup durup sonra diğeri koşmayacak. 3 tanesi aynı anda basacak az buçuk bu maçta alan kapattın 5. dakikada adam önüne top attı.
Gözümüm önüne geldi bak pozisyon pü seni allah kahretmesin o nasıl harcanr lan

Vay vay vay yıllar önce yazılana bak. Middlesbrough cevap bile yazmış ama Leicester City çekip almış.

Wegner göndermesi de temiz nüans olmuş.

Macin tekrarindayim 24. Dakika

Soylesene okan hoca bu takim niye oynamiyor!?

Seferovic kotu topcu degil

Ayriyeten kendisi arap ati gibidir sonradan acilir

Sallayin ama dikkatli sallayin bugun maci izleyemedim ama anladigim kadari ile giresun macindan bile kotu oynamis

Harcadigi pozisyonlards hos degil

Ama ben seferovicin yavas yavas acilacagini dusunuyorum

Asla kotu topcu degil

Alinan topcularda kotu degil mantikli iyi hamleler

Bizim uc tane sorunumuz var

1 okan
2 kerem
3 yabanci siniri
Hocam Okan da fazla olan bilginiz nedir mesela

Seferovic kotu topcu degil

Ayriyeten kendisi arap ati gibidir sonradan acilir

Sallayin ama dikkatli sallayin bugun maci izleyemedim ama anladigim kadari ile giresun macindan bile kotu oynamis

Harcadigi pozisyonlards hos degil

Ama ben seferovicin yavas yavas acilacagini dusunuyorum

Asla kotu topcu degil

Alinan topcularda kotu degil mantikli iyi hamleler

Bizim uc tane sorunumuz var

1 okan
2 kerem
3 yabanci siniri
Giresun maçından kötü oynamadı Seferoviç o maçta koşamadığı için pozisyona giremedi, bu maç yeterli olmasa da da çok koştu ve pozisyona da girdi lakin kaçırdıkları yakışmadı ama Giresun maçına göre daha iyiydi.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt