Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barcelona'nin tier 1 duyumcusu Gerard Romero'ya gore Barcelona hem Aubameyang hem Depay'i yollarsa (ki olacak gibi duruyor, Depay belki kalabilir Barca'dan fesih bedeli beklentisi varmis Juve de Barca'ya kurus vermeye yanasmiyomus) Barca bir santrafor alacakmis ve listedeki isimler Cavani ve Belotti imis :asd:

Nice de bu iki adamdan birini almak istiyor. Herhalde Roma isi olmazsa Belotti bunlardan birine gider ki Roma da adam satmadan alacak gibi duruyor herifi, Mourinho'yu kirmayacaklardir 2-3m icin

Alternatif isimlere yonelelim. Højlund'a 10m vermek cidden mantikli olabilir. Herif bir suru kulube yazilmaya basladi bi daha da alamayiz. Baska kim var bilmiyom, santrafor marketi cok dar zaten
Bologna ve atalanta takip ediyormus bizim gencoyu zor transfer. Riberyi turkiyeye getirmenin 1 2 tik alti bir sey olacak getirebilirsek

Icardi transferine sogugum; hem kiralik olacak, hem adam bayadir top oynamiyor, hem gonulsuz gelmis olacak, hem takimin huzurunu kacirabilir, hem de oyun ici katkisi buyuk soru isareti olan biri

Tam oynamaya basladik emre kilinc kerem degisikligi yapti hoca. Bence cok yanlis bi degisiklik. Tam mertens kerem ile anlasiyordu keremi aldi. Mertenste oyundan düstü. Degisikligi yapiyorsa ikinci yari baslamadan yapmaliydi. Yine gomis ipten aldi.

Oyunu okuyamiyor

Macdan once belirlemis kafada iki macda yunusu cikardim bugun keremi cikarayim diye

Ilk defa bu sezon kerem top oynamis 2. Yari oyundan cikardi

Bologna ve atalanta monitor ediyormus bizim gencoyu zor transfer. Riberyi turkiyeye getirmenin 1 2 tik alti bir sey olacak getirebilirsek
Bologna santrfor ariyor ama Atalanta hemen simdi almaz bence. Bu heriflerin takibinde birini getirmek mantikli bence sonra cat diye cakarsin bunlara. Yalniz bence Graz satmayacak 6 ay once almislar, cok guzel oynuyor falan ayni bizim Nelsson isine benziyor iste. Bir yil daha bekleseler yine 10m gelir yani, biz oyuncuyu maasla kafalarsak anca ki oyle takipte bir oyuncu daha goz onunde olacagi bir sicrama tahtasina gitmek isteyebilir. Ben cok konusulan bir isim diye yazdim basindan beri olacagina inandigim bi transfer degil zaten

Moussa Dembele olma ihtimali yok gibi geliyor bana. Sørloth geyigi cikarsa hic sasirmam transferin sonuna dogru. Batshuayi transferine soguk degilim maliyetine gore. Shomurodov olabilir Roma Belotti'yi alir transferin son gunlerine girerken Bologna baskasini bulmus olursa. Dovbyk iyi mi bilmem ama o da dusebilir bize. Onun disinda Dion Drena Beljo ve Ignatius Ganago bi ara bize yazilmis olan isimler

Yıllardır Fatih Hocama kızardım 2 hızlı kanat ile oynamak varken neden Babel veya Fegh + Onyekuru veya Kerem vs kullanıyor diye, hocam haklıymış. 2 tane fırtına gibi kanadımız var ancak nafile. Aynı şey bekler için de geçerli, bek planlamamız doğru ancak PVA sahte kreatif, değişik değişik işler yapıyor. Dubois döndüğünde Boey sola evrilebilse keşke.

Acilen prime Feghouli veya prime Babel tarzı kanat lazım, bir de adam gibi sol bek. Mümkünse bir de forvet, hızlı ve affı olmayan.
Kerem ve yunus öyle aman aman hızlı oyuncular değil. En azından onyekuru gibi hızlı değiller.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt