Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.850
- 18.946
- 1.188
Hojlunda 10m verecek gücümüz yok yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uefa hayirli olsun
Bologna ve atalanta takip ediyormus bizim gencoyu zor transfer. Riberyi turkiyeye getirmenin 1 2 tik alti bir sey olacak getirebilirsekBarcelona'nin tier 1 duyumcusu Gerard Romero'ya gore Barcelona hem Aubameyang hem Depay'i yollarsa (ki olacak gibi duruyor, Depay belki kalabilir Barca'dan fesih bedeli beklentisi varmis Juve de Barca'ya kurus vermeye yanasmiyomus) Barca bir santrafor alacakmis ve listedeki isimler Cavani ve Belotti imis
Nice de bu iki adamdan birini almak istiyor. Herhalde Roma isi olmazsa Belotti bunlardan birine gider ki Roma da adam satmadan alacak gibi duruyor herifi, Mourinho'yu kirmayacaklardir 2-3m icin
Alternatif isimlere yonelelim. Højlund'a 10m vermek cidden mantikli olabilir. Herif bir suru kulube yazilmaya basladi bi daha da alamayiz. Baska kim var bilmiyom, santrafor marketi cok dar zaten
Bugün ne var menü de motz
Icardi transferine sogugum; hem kiralik olacak, hem adam bayadir top oynamiyor, hem gonulsuz gelmis olacak, hem takimin huzurunu kacirabilir, hem de oyun ici katkisi buyuk soru isareti olan biri
Tam oynamaya basladik emre kilinc kerem degisikligi yapti hoca. Bence cok yanlis bi degisiklik. Tam mertens kerem ile anlasiyordu keremi aldi. Mertenste oyundan düstü. Degisikligi yapiyorsa ikinci yari baslamadan yapmaliydi. Yine gomis ipten aldi.
Bologna santrfor ariyor ama Atalanta hemen simdi almaz bence. Bu heriflerin takibinde birini getirmek mantikli bence sonra cat diye cakarsin bunlara. Yalniz bence Graz satmayacak 6 ay once almislar, cok guzel oynuyor falan ayni bizim Nelsson isine benziyor iste. Bir yil daha bekleseler yine 10m gelir yani, biz oyuncuyu maasla kafalarsak anca ki oyle takipte bir oyuncu daha goz onunde olacagi bir sicrama tahtasina gitmek isteyebilir. Ben cok konusulan bir isim diye yazdim basindan beri olacagina inandigim bi transfer degil zatenBologna ve atalanta monitor ediyormus bizim gencoyu zor transfer. Riberyi turkiyeye getirmenin 1 2 tik alti bir sey olacak getirebilirsek
mangal vardi
Yanina % olarak ne ictin o önemli
Ben de ikilemdeydim ama kol vucuda bitisik. Yani adam kolsuz olsaydi top goguse carpardi.O el pozisyonunda rakibin eli de hic dogal degil gibi. Nekadar vucuda yakin olsa da.
Ben de ikilemdeydim ama kol vucuda bitisik. Yani adam kolsuz olsaydi top goguse carpardi.
Kol hic dogal degil. Penalti olmamasi icin düz durmasin lazim. Vucudunu genisletiyor. O kol orda olmasa vucuda carpip farkli gidebilir kaleye.Ben de ikilemdeydim ama kol vucuda bitisik. Yani adam kolsuz olsaydi top goguse carpardi.
Kol hic dogal degil. Penalti olmamasi icin düz durmasin lazim. Vucudunu genisletiyor. O kol orda olmasa vucuda carpip farkli gidebilir kaleye.Kol vucuda yapisdiysa penalti yok
Kol hic dogal degil. Penalti olmamasi icin düz durmasin lazim. Vucudunu genisletiyor. O kol orda olmasa vucuda carpip farkli gidebilir kaleye.
Orada bileğe doğru basma var o ara dağılıyor zaten. Forum Twitter hesabına dm attım videoyu ama burada beceremedim paylaşmayıAbdul transferi bazılarını baya incitmiş olmalı ki , heryerde yaptığı hatayı paylaşıyorlar.
Kerem ve yunus öyle aman aman hızlı oyuncular değil. En azından onyekuru gibi hızlı değiller.Yıllardır Fatih Hocama kızardım 2 hızlı kanat ile oynamak varken neden Babel veya Fegh + Onyekuru veya Kerem vs kullanıyor diye, hocam haklıymış. 2 tane fırtına gibi kanadımız var ancak nafile. Aynı şey bekler için de geçerli, bek planlamamız doğru ancak PVA sahte kreatif, değişik değişik işler yapıyor. Dubois döndüğünde Boey sola evrilebilse keşke.
Acilen prime Feghouli veya prime Babel tarzı kanat lazım, bir de adam gibi sol bek. Mümkünse bir de forvet, hızlı ve affı olmayan.