Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf'un en büyük sorunu Barcelona döneminden hemen sonra bize geldikten sonra vazgeçilmez sanılmasaydı şu an egosunun kaldığını sanmıyorum artık olgunlaşmaya başladı ve hatalarından ders almış çalışmaya devam ediyor.

Yusuf'un oyun zekası yüksek ne olursa olsun Ziyech gibi yedek kalıp trip atacak biri yerine Yusuf forma için uğraşması daha olumlu bakıyorum.
Adami dandik lige kiraladik orda bile oynayamadi turk olsa kalsin kadroda ama sinirli yabancida gereksiz israf kirala bir super lig takimina gelisirse geri alirsin

Zalewski suan senelik 300 bin euro net kazaniyormus Roma'da. Bakalim bizim Cenk ne kadar teklif etti umarim oyle 1.5 milyon euro falan degildir.
Psv'yi reddetmiş oyuncu. Oyuncu ile anlaşıldı tarzı haber de yok. Roma ile bitme noktasına gelinmiş tahminim 1.2-1.5 arası verirler ikna etmek için.

1.5 olsa gene iyi adamın tarifesi 2'den başlıyor.

Burada o paraya tarlabaşında torbacı olur biraz fzla vermek lazım.
1,5 iyi yaw. 2’den aşağı değildir
Psv'yi reddetmiş oyuncu. Oyuncu ile anlaşıldı tarzı haber de yok. Roma ile bitme noktasına gelinmiş tahminim 1.2-1.5 arası verirler ikna etmek için.

Tabiki orada kazandigindan fazla vermeliyiz de oyle 5 kati fazla kadar da degil. En fazla 800-900 bin euro olmali bu durumda hadi 1 milyon euro duz olsun.

Adami dandik lige kiraladik orda bile oynayamadi turk olsa kalsin kadroda ama sinirli yabancida gereksiz israf kirala bir super lig takimina gelisirse geri alirsin
İyi oyuncunun pasaportu olmaz şampiyonluklarımızda Abdülkerim, Kerem, Barış, Kaan gibi isimlerin önemi çok büyük geçtiğimiz zaman diliminde Yusuf'un tavırları ya da oyundayken gamsız hareketlerini sevmiyordum.

Ama iyi bir hazırlık kampı üstüne son girdiği maçta bile basit oynayıp hızlı oynaması boşa kaçması gayet olumlu gözüküyordu bu kadar istekli oyuncu tutulur.

Kaldı ki 12+2 tribün var Ziyech'de kalsa bol bol tribünde oturacak atacağı tribi bir daha düşünün.

Ziyech gitsin abi yapmayın etmeyin Avrupa maçlarından barış Alperi stoplayan oyuncumuz olur kendileri… Gençleri kazanalım Yusuf oynasın artık rotasyonda ben bu çocukta ışık görüyorum bilekleri temiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zaha hayranı biri olarak Zaha nasıl gittiyse zşyech te öyle gitmeli bazı çiçekler bazı topraklarda olmuyor malesef bu iki izim bizde tutmadı biri gitti diğerinde gitmeli

osuran balkabağı emojisiyle adıbelli yazdırtma bana o'nur.

Zaha hayranı biri olarak Zaha nasıl gittiyse zşyech te öyle gitmeli bazı çiçekler bazı topraklarda olmuyor malesef bu iki izim bizde tutmadı biri gitti diğerinde gitmeli
Katılıyorum, Tete'de şu an başarılı oluyor umarım dahada başarılı olur, Zaha'da olur, Ziyech'de olur kimseyle kötü ayrılmamak lazım ama zorla aşkta olmaz zorlamamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt