Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
Zalewski suan senelik 300 bin euro net kazaniyormus Roma'da. Bakalim bizim Cenk ne kadar teklif etti umarim oyle 1.5 milyon euro falan degildir.
Burada o paraya tarlabaşında torbacı olur biraz fzla vermek lazım.
Zalewski suan senelik 300 bin euro net kazaniyormus Roma'da. Bakalim bizim Cenk ne kadar teklif etti umarim oyle 1.5 milyon euro falan degildir.
Adami dandik lige kiraladik orda bile oynayamadi turk olsa kalsin kadroda ama sinirli yabancida gereksiz israf kirala bir super lig takimina gelisirse geri alirsinYusuf'un en büyük sorunu Barcelona döneminden hemen sonra bize geldikten sonra vazgeçilmez sanılmasaydı şu an egosunun kaldığını sanmıyorum artık olgunlaşmaya başladı ve hatalarından ders almış çalışmaya devam ediyor.
Yusuf'un oyun zekası yüksek ne olursa olsun Ziyech gibi yedek kalıp trip atacak biri yerine Yusuf forma için uğraşması daha olumlu bakıyorum.
Psv'yi reddetmiş oyuncu. Oyuncu ile anlaşıldı tarzı haber de yok. Roma ile bitme noktasına gelinmiş tahminim 1.2-1.5 arası verirler ikna etmek için.Zalewski suan senelik 300 bin euro net kazaniyormus Roma'da. Bakalim bizim Cenk ne kadar teklif etti umarim oyle 1.5 milyon euro falan degildir.
1,5 iyi yaw. 2’den aşağı değildirZalewski suan senelik 300 bin euro net kazaniyormus Roma'da. Bakalim bizim Cenk ne kadar teklif etti umarim oyle 1.5 milyon euro falan degildir.
1.5 olsa gene iyi adamın tarifesi 2'den başlıyor.
Burada o paraya tarlabaşında torbacı olur biraz fzla vermek lazım.
1,5 iyi yaw. 2’den aşağı değildir
Psv'yi reddetmiş oyuncu. Oyuncu ile anlaşıldı tarzı haber de yok. Roma ile bitme noktasına gelinmiş tahminim 1.2-1.5 arası verirler ikna etmek için.
İyi oyuncunun pasaportu olmaz şampiyonluklarımızda Abdülkerim, Kerem, Barış, Kaan gibi isimlerin önemi çok büyük geçtiğimiz zaman diliminde Yusuf'un tavırları ya da oyundayken gamsız hareketlerini sevmiyordum.Adami dandik lige kiraladik orda bile oynayamadi turk olsa kalsin kadroda ama sinirli yabancida gereksiz israf kirala bir super lig takimina gelisirse geri alirsin
Lorenzo Pellegrini ile Luca Pellegrini karıştırılıyor tahminimce.Luca Pellegrini de kaliteli Zalewski olmazsa tahminimce o gelir.Son 4 yılda 2500 dakika anca oynamış bu adam iş yapacak topçu mu?
:crushed:bu adamın adı ebimbe mi, ekimbe mi?
ekimbe ise, neden eylül'de geliyor?
Zaha hayranı biri olarak Zaha nasıl gittiyse zşyech te öyle gitmeli bazı çiçekler bazı topraklarda olmuyor malesef bu iki izim bizde tutmadı biri gitti diğerinde gitmeliZiyech gitsin abi yapmayın etmeyin Avrupa maçlarından barış Alperi stoplayan oyuncumuz olur kendileri… Gençleri kazanalım Yusuf oynasın artık rotasyonda ben bu çocukta ışık görüyorum bilekleri temiz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kiralik gitsin oynasinBurhancan Terzi: "Yusuf bu sene oynamayı çok ama çok istiyor."
Katılıyorum, Tete'de şu an başarılı oluyor umarım dahada başarılı olur, Zaha'da olur, Ziyech'de olur kimseyle kötü ayrılmamak lazım ama zorla aşkta olmaz zorlamamak lazım.Zaha hayranı biri olarak Zaha nasıl gittiyse zşyech te öyle gitmeli bazı çiçekler bazı topraklarda olmuyor malesef bu iki izim bizde tutmadı biri gitti diğerinde gitmeli
Kanka afedersin ama tuvalete gittim direkbu adamın adı ebimbe mi, ekimbe mi?
ekimbe ise, neden eylül'de geliyor?