Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet iyice kafayı yedi ya kerem ile zalewski'nin tek bir ortak noktası yok. Angelino ile tek ortak noktası aynı mevkide oynamaları oyun stili birbirinden alakasız iki oyuncu. Bize zalewski gibi enerjisi yüksek top taşıyan adam lazım ama inşallah olmaz bu transfer şimdiden üzerinde büyük baskı olacak Sneijder sonrası belhanda muhabbeti gibi

Millet iyice kafayı yedi ya kerem ile zalewski'nin tek bir ortak noktası yok. Angelino ile tek ortak noktası aynı mevkide oynamaları oyun stili birbirinden alakasız iki oyuncu. Bize zalewski gibi enerjisi yüksek top taşıyan adam lazım ama inşallah olmaz bu transfer şimdiden üzerinde büyük yük olacak Sneijder sonrası belhanda muhabbeti gibi
canını sıkma . tüm baskı Yönetim ve Okan'da

O kadar haklı ki ya. Bu uyuz adam bile Galatasaray'ı düşünüyor. Hain şebekesi koltuk derdinde birisi floryayı satıp para indirme derdinde. Bunları stada sokmayacaksın döve döve çıkartacaksın.

Bir de orta saha bekliyoruz bu beceriksizlerden bizden kimseye zarar gelmez.

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu sesi duymak istiyorum hakikaten

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

önce maçı almak lazım - yönetime tepkiyle sahyı etkilememek lazım

dk 75 olur skor 3-0 dır - sonra bu sesler yükselebilir.

ama uA böyle bir şey yapmayacağı için diğer tribünlerden bunu beklenir mi emin değilim.

Hayata at gözlüğü ile bakıyorsun. Evet ben Erden Timur a sonuna kadar destek veriyorum. Yapacağı herşeyin farkındayım. Yapamayacağı şeylere de yapardı diyip trolluk yapmıyorum. Dallama falan hayırdır sen nasıl konusuyorsun? Nereden buluyorsun bu hakkı? Alabileceği adam var alamayacağı adam var rüyadan uyan dedik ne dedik adama yük bindirmekten başka bişey yapmıyorsun. Yarın öbür gün geldiğinde ilk tökezlediginde senin gibi nirvanaya çıkmış olanlar yüzünden zarar görecek diyorum ne demişim hakaret mi ettim? Saygılı ol biraz sakinleş
Sen destek falan vermiyorsun. Heriften faydalanmak ama aynı zamanda da saydırabilmek istiyorsun. Çoğunluk bunu istiyor burada. Oysa dünya böyle bir yer değil. Hayatında herhangi bir şey başarmış biri nasıl iş yapıldığını, bu tarz süreçlerin nasıl işlediğini, Erden Timur gibi bir adamın nasıl özel biri olduğunu rahatça fark eder.

Fofana, Wan Bissaka ve Prass üçlüsünü alabileceğini (yahut o bütçeyle bu seviye bir üçlü getirebileceğini) belirtmek nasıl trollük oluyor.

Terbiye konusunu hiç açma. Attığın ilk cevabı oku. Ben gayet saygılı biriyimdir ama kendime de saygı duyarım. Kendime duyduğum saygının sarsılmaması adına da bana saygısızlık yapanlara hak ettikleri cevabı vermekten imtina etmem.
Geçen yıl aylarca peşinden koştuğumuz, en çok ihtiyacımız olan Paredes' i getiremedi mesela. ''Asla'' diyen adamı kimse getiremez. Erden Beyin vizyonuna, ikna kabiliyetine hiç lafım yok ama hayatın gerçeklerini de görmezden gelmeyelim derim.
Asla gelmem diyeni kimse getiremez. İlk alıntılanan posttaki adamların hiçbirinin bize asla gelmem diyeceğini düşünmüyorum, hadi öyle olsalar bile yine o parayla çok daha iyi işler yapacağı aşikar ki post da bununla ilgiliydi

Rezil herifler.
Şampıyonlar liginde 1 hafta sonra maç yapacak takımın oyuncusunu ayartıp istiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt