Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Şu sesi duymak istiyorum hakikaten
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Ben bir de cenk ergüne küfürlü beste istiyorum ona özel her stada geldiğinde kulakları şenlensin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
angelino ile alakasız oyuncular ya. Yedeği demek olmaz hocam.Angelino'yu gönderip onun yedeğini almak için 12 milyon vereceğiz.
canını sıkma . tüm baskı Yönetim ve Okan'daMillet iyice kafayı yedi ya kerem ile zalewski'nin tek bir ortak noktası yok. Angelino ile tek ortak noktası aynı mevkide oynamaları oyun stili birbirinden alakasız iki oyuncu. Bize zalewski gibi enerjisi yüksek top taşıyan adam lazım ama inşallah olmaz bu transfer şimdiden üzerinde büyük yük olacak Sneijder sonrası belhanda muhabbeti gibi
Valla kimse kusura bakmasın da yönetimin taraftarı gram salladığını düşünmüyorum. O kadar çok rezillik oldu ki adamlar hiç bir şey olmamış gibi o koltukta oturuyor halacanını sıkma . tüm baskı Yönetim ve Okan'da
Arena'da olursa öyle bir sallar koValla kimse kusura bakmasın da yönetimin taraftarı gram salladığını düşünmüyorum. O kadar çok rezillik oldu ki adamlar hiç bir şey olmamış gibi o koltukta oturuyor hala
Emre kaplan dün ortasaha transferi yapılmayacağını açıkladıBir de orta saha bekliyoruz bu beceriksizlerden bizden kimseye zarar gelmez.
SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen destek falan vermiyorsun. Heriften faydalanmak ama aynı zamanda da saydırabilmek istiyorsun. Çoğunluk bunu istiyor burada. Oysa dünya böyle bir yer değil. Hayatında herhangi bir şey başarmış biri nasıl iş yapıldığını, bu tarz süreçlerin nasıl işlediğini, Erden Timur gibi bir adamın nasıl özel biri olduğunu rahatça fark eder.Hayata at gözlüğü ile bakıyorsun. Evet ben Erden Timur a sonuna kadar destek veriyorum. Yapacağı herşeyin farkındayım. Yapamayacağı şeylere de yapardı diyip trolluk yapmıyorum. Dallama falan hayırdır sen nasıl konusuyorsun? Nereden buluyorsun bu hakkı? Alabileceği adam var alamayacağı adam var rüyadan uyan dedik ne dedik adama yük bindirmekten başka bişey yapmıyorsun. Yarın öbür gün geldiğinde ilk tökezlediginde senin gibi nirvanaya çıkmış olanlar yüzünden zarar görecek diyorum ne demişim hakaret mi ettim? Saygılı ol biraz sakinleş
Asla gelmem diyeni kimse getiremez. İlk alıntılanan posttaki adamların hiçbirinin bize asla gelmem diyeceğini düşünmüyorum, hadi öyle olsalar bile yine o parayla çok daha iyi işler yapacağı aşikar ki post da bununla ilgiliydiGeçen yıl aylarca peşinden koştuğumuz, en çok ihtiyacımız olan Paredes' i getiremedi mesela. ''Asla'' diyen adamı kimse getiremez. Erden Beyin vizyonuna, ikna kabiliyetine hiç lafım yok ama hayatın gerçeklerini de görmezden gelmeyelim derim.
Seks hikayesiNe anlatıyon yine