- 2 Temmuz 2011
- 132.666
- 55.592
- 5.338
emre güngörün transfer haberini teletextten ögrenmiştim.bi de diego buononotte vardı,aynı gün teletextte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gizlemiyor onlarda bilmiyor
Teklifleri vermisiz milletden haber bekliyoruz
Bitmeye en yakinda icardi iste
emre güngörün transfer haberini teletextten ögrenmiştim.bi de diego buononotte vardı,aynı gün teletextte
2014-15te sneijder ve melo show vardı, sene başı alınan pandev ve cemali gibi isimler kısa sürede işporta olduklarını ispatlamışlardı. sneijder - mertens, melo - toreira, pandev - seferoviç, olivera da cemali gibi bir equasyon kurabiliriz. geriye burak kalıyor heralde icardi deriz ona, yasin - kerem ztn baya benzior, bekler ve stoperler daha iyi, kale daha kötü, bi de yunus var onu da birine benzetemedim. orda da şamp olmuştuk. bakalım yüce rabbimiz bize kupayı nasib edecek mi.
İlk çocuğum doğmuştu cumaydi yanilmiyorsam aksam hastaneden kaçıp kahveye gittim mac izlemeye...Rakibi tam anımsamıyorum ama antep veya konya olabilir.. Ligin sonları Hakan balta kornerden çalmıştı 1-0 almıştık o sezon epey maç böyle 1 farkla bitmişti.. Değerli ve çok zor bir sampiyonluktu
antep macı 27 nisan 2015İlk çocuğum doğmuştu cumaydi yanilmiyorsam aksam hastaneden kaçıp kahveye gittim mac izlemeye...Rakibi tam anımsamıyorum ama antep veya konya olabilir.. Ligin sonları Hakan balta kornerden çalmıştı 1-0 almıştık o sezon epey maç böyle 1 farkla bitmişti.. Değerli ve çok zor bir sampiyonluktu
antep macı 27 nisan 2015
Antepti duran toptan selçuk kesmişti dakika 85 olması lazımantepti sanırım heis
Kopenhag 10 milyon euro maaş bütçesi ile gayet tıkır tıkır top oynadı.Transferle bu iş dönmez artık süreklilik için bir sistem takımı olmamız gerekiyor.
Benim sıpa 05/05/2015 doğumlu mümkün degil bir yanlışlık var
video ile ilintili olduğunu zannetmiyorum, forumun hemen hemen yarısı gerçek futbol u bilgisayar oyunlarındaki gibi zannediyor , ağır denildi , sürekli bize oraya hızlı adam lazım falan denildi , FIFA Pes managerlik oyunlarında hız gerçektende çok etkili , ama gerçek hayatta hız değil klas konuşur, bugün izledim gayet iyi ve rakiplerimizdeki ortasahalrın üzerinde bı kaliteOvduk ve istedik ama cogunluk 15 sene once defansa kosmadigi video yuzunden cop ilan etmisti
akhisar- Galatasaray o zaman 4 mayıs 2015
https://www.ntv.com.tr/spor/baltayi-zirveye-vurdu,Q6aY3n6u20upV5XpY-C0rA hakanın maç 26 nisan hatta
bi de konya macı var içerde,melo cevirdi selcuk attı kornerde.o da 8 mayısGece gece mala döndüm o kadar eminimki o gün maç olduğuna.. Hatta bir arkadaş gelmemişti hastaneye trip atmıştım sonra akşam geldi beni aldı kahveye gittik son dklarda gol attık fenerliydi yıkıldı kafamda oturmuyor bir turlu birgün sonrasi olsa yine anlarım da öncesi diyorsun tuhaf bir durum
26 nisan 2015 miş antep maçı@Sergen Zeren jeton düştü şimdi.. ilk doğumda sıkıntı vardı 1 hafta önce hastanede kalmıştık 2 gün o zamana denk geldi Antep maçı
26 nisan 2015 miş antep maçı
okanın vücut dili de iyi değilTransferle bu iş dönmez artık süreklilik için bir sistem takımı olmamız gerekiyor.