Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2014-15te sneijder ve melo show vardı, sene başı alınan pandev ve cemali gibi isimler kısa sürede işporta olduklarını ispatlamışlardı. sneijder - mertens, melo - toreira, pandev - seferoviç, olivera da cemali gibi bir equasyon kurabiliriz. geriye burak kalıyor heralde icardi deriz ona, yasin - kerem ztn baya benzior, bekler ve stoperler daha iyi, kale daha kötü, bi de yunus var onu da birine benzetemedim. orda da şamp olmuştuk. bakalım yüce rabbimiz bize kupayı nasib edecek mi.

İlk çocuğum doğmuştu cumaydi yanilmiyorsam aksam hastaneden kaçıp kahveye gittim mac izlemeye...Rakibi tam anımsamıyorum ama antep veya konya olabilir.. Ligin sonları Hakan balta kornerden çakmıştı 1-0 almıştık o sezon epey maç böyle 1 farkla bitmişti.. Değerli ve çok zor bir sampiyonluktu

İlk çocuğum doğmuştu cumaydi yanilmiyorsam aksam hastaneden kaçıp kahveye gittim mac izlemeye...Rakibi tam anımsamıyorum ama antep veya konya olabilir.. Ligin sonları Hakan balta kornerden çalmıştı 1-0 almıştık o sezon epey maç böyle 1 farkla bitmişti.. Değerli ve çok zor bir sampiyonluktu

antepti sanırım heis

İlk çocuğum doğmuştu cumaydi yanilmiyorsam aksam hastaneden kaçıp kahveye gittim mac izlemeye...Rakibi tam anımsamıyorum ama antep veya konya olabilir.. Ligin sonları Hakan balta kornerden çalmıştı 1-0 almıştık o sezon epey maç böyle 1 farkla bitmişti.. Değerli ve çok zor bir sampiyonluktu
antep macı 27 nisan 2015

Hünkar Mutlu biraz önce Trt Spor'da İcardi için Galatasaray'a Hayırlı Olsun demiş diye duyumlar var kesin mi bilmiyorum..

Ovduk ve istedik ama cogunluk 15 sene once defansa kosmadigi video yuzunden cop ilan etmisti
video ile ilintili olduğunu zannetmiyorum, forumun hemen hemen yarısı gerçek futbol u bilgisayar oyunlarındaki gibi zannediyor , ağır denildi , sürekli bize oraya hızlı adam lazım falan denildi , FIFA Pes managerlik oyunlarında hız gerçektende çok etkili , ama gerçek hayatta hız değil klas konuşur, bugün izledim gayet iyi ve rakiplerimizdeki ortasahalrın üzerinde bı kalite

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

akhisar- Galatasaray o zaman 4 mayıs 2015
https://www.ntv.com.tr/spor/baltayi-zirveye-vurdu,Q6aY3n6u20upV5XpY-C0rA hakanın maç 26 nisan hatta

Gece gece mala döndüm o kadar eminimki o gün maç olduğuna.. Hatta bir arkadaş gelmemişti hastaneye trip atmıştım sonra akşam geldi beni aldı kahveye gittik son dklarda gol attık fenerliydi yıkıldı kafamda oturmuyor bir turlu birgün sonrasi olsa yine anlarım da öncesi diyorsun tuhaf bir durum

Gece gece mala döndüm o kadar eminimki o gün maç olduğuna.. Hatta bir arkadaş gelmemişti hastaneye trip atmıştım sonra akşam geldi beni aldı kahveye gittik son dklarda gol attık fenerliydi yıkıldı kafamda oturmuyor bir turlu birgün sonrasi olsa yine anlarım da öncesi diyorsun tuhaf bir durum
bi de konya macı var içerde,melo cevirdi selcuk attı kornerde.o da 8 mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt