Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takımın hucumda tek kaliteli yabancısı mertens arkadaşlar!!!! 3 aydır yazıyoruz.hucumda yabancı oyuncu yetersizliği var.seferovic fiizken bitik,gomisin yaşı var

buyuk takım planlaması böyle olmaz

Seferovicten sonra Gomis Haaland gibi göründü gözüme.. Çok büyük hayal kırıklığı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor..Hatta şöyle söyleyeyim ilk 4 maç devamlı 11 başladı çoğu maçı 90 dk oynadı bu kadar sans bulup daha kötü oynayan forvetimiz hatirlamiyorum..
Ben bu herifi doğru dürüst tanimazken hazırlık maçında uzun süredir oynatan gerçek bir forvet gördü gözümüz demiştim şu an yediriyor o övgüleri sagolsun

Bugün defans arkasına sarkan 1-2 oyuncuya ihtiyacımız olduğuna ikna oldum. Herkes ayağına top beklediği için bazı sekanslarda duruyor oyun. Herkes kime atsam diye çevresine bakıyor. İleride daha hareketli olmak gerekiyor.

Seferovicten sonra Gomis Haaland gibi göründü gözüme.. Çok büyük hayal kırıklığı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor..Hatta şöyle söyleyeyim ilk 4 maç devamlı 11 başladı çoğu maçı 90 dk oynadı bu kadar sans bulup daha kötü oynayan forvetimiz hatirlamiyorum..
Ben bu herifi doğru dürüst tanimazken hazırlık maçında uzun süredir oynatan gerçek bir forvet gördü gözümüz demiştim şu an yediriyor o övgüleri sagolsun
sıkıntısı fiziksel,net

Bugün defans arkasına sarkan 1-2 oyuncuya ihtiyacımız olduğuna ikna oldum. Herkes ayağına top beklediği için bazı sekanslarda duruyor oyun. Herkes kime atsam diye çevresine bakıyor. İleride daha hareketli olmak gerekiyor.
2. yarıya aslında öyle başladık iyide sarktık ama paslar sıkıntılıydı

Terim gelsin diye bir şey dediğim yok renkdo. Ama okan'la şu an için olmayacak gibi duruyor. El altından başka hocalarla görüşmek lazım. 7-8 maç sonra takım başka bir kimliğe bürünür ona bir şey diyemem ama gidişat pek iyi değil.
Okan giderse terimi getirir bu kirli lobi. Okanın yerine getireceğin adam da sezon ortası olduğu için kötü hoca olacağı garanti. Okana 2 tane hücum oyuncusu alsınlar ve biraz zaman verelim ozaman bakalım duruma. Trabzona pozisyon vermeden 3 tane %100 gol pozisyonu buldu bugün takım. Haftalardır söylıyorum bu takımın hücum hattı vasat, ligdeki iddialı takımlar içinde en zayıf hücum rotasyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt