Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
takımın hucumda tek kaliteli yabancısı mertens arkadaşlar!!!! 3 aydır yazıyoruz.hucumda yabancı oyuncu yetersizliği var.seferovic fiizken bitik,gomisin yaşı var
buyuk takım planlaması böyle olmaz
Torreira ile tabiki karsilastirilmaz da . Yedek oyuncu ihtiyaç anlarında görevini hatasız yapıyorsa tamamdırilk aldıgı topta arkasına dönüp pas verse muthıs diyebilirdim
torreiranın farkı o mesela
sıkıntısı fiziksel,netSeferovicten sonra Gomis Haaland gibi göründü gözüme.. Çok büyük hayal kırıklığı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor..Hatta şöyle söyleyeyim ilk 4 maç devamlı 11 başladı çoğu maçı 90 dk oynadı bu kadar sans bulup daha kötü oynayan forvetimiz hatirlamiyorum..
Ben bu herifi doğru dürüst tanimazken hazırlık maçında uzun süredir oynatan gerçek bir forvet gördü gözümüz demiştim şu an yediriyor o övgüleri sagolsun
2. yarıya aslında öyle başladık iyide sarktık ama paslar sıkıntılıydıBugün defans arkasına sarkan 1-2 oyuncuya ihtiyacımız olduğuna ikna oldum. Herkes ayağına top beklediği için bazı sekanslarda duruyor oyun. Herkes kime atsam diye çevresine bakıyor. İleride daha hareketli olmak gerekiyor.
Kazım oynasın pva napıyor ki ondan fazlaBöyle yazıyorsunuz da yerli kim oynayacak, kaliteli yerli oyuncu da almamız gerekiyor ilk 11 seviyesinde.
Kerem dışında bunu yapan oyuncu yok. O da çok yapmıyor.2. yarıya aslında öyle başladık iyide sarktık ama paslar sıkıntılıydı
Bencillik yok ki pozislarda . Mertens depardan sonra yorulmuştu , Kerem inki ise şanssızlık . Topun öyle bir anda önüne düşmesini beklemiyorduBen anlamaz abicim. Kaleyi gören bencilliği Okan bitirecek gerekirse sert uyaracak.
Okan giderse terimi getirir bu kirli lobi. Okanın yerine getireceğin adam da sezon ortası olduğu için kötü hoca olacağı garanti. Okana 2 tane hücum oyuncusu alsınlar ve biraz zaman verelim ozaman bakalım duruma. Trabzona pozisyon vermeden 3 tane %100 gol pozisyonu buldu bugün takım. Haftalardır söylıyorum bu takımın hücum hattı vasat, ligdeki iddialı takımlar içinde en zayıf hücum rotasyonuTerim gelsin diye bir şey dediğim yok renkdo. Ama okan'la şu an için olmayacak gibi duruyor. El altından başka hocalarla görüşmek lazım. 7-8 maç sonra takım başka bir kimliğe bürünür ona bir şey diyemem ama gidişat pek iyi değil.