Transfer Nöbeti #18 | 2023 Yaz Arşiv

Ramos elzem bir transfer mi

• Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
11e alıp 18e sattılar takımda istenmeyen adamı

Çok da kolay değil sanki
o anlamda değil - marsilya diretir uğraştırır her kuruşu koparmaya çalışır derler ya - ona itafen demiştim. gerçi haber kaç günlük olsada ne kadardır uğraşmışlardır bilmiyoruz.

Wijnaldumı geçiniz de jong vari transfer olur yapacak bişey yok 6-8 karışımı bulamıyorsak direk 8 alalım sergionun tempolusunu bulalım genç 8-10 karışık işler yapan yapıcak bişey yok b2b bulamayacağız sanırım

@Uğur İz katsayı tablosunu atar mısın ŞLdeki, sanki yapmıştın o listeyi

En son 15i geçtik diye hatırlıyorum bunlar niye 9 falan yazıyor hala anlamadım

Amrabat denince , nedense Gibi'deki yılmaz moda bürünüyorum.

"bilmiyorum,dinlemedim ama bence haksızsız yaa..." surat ifadesiyle

Amrabat yaptigi isi iyi yapiyor ama aradigimiz oyuncu degil bana kalirsa, oyunun sadece defansif yonu ile mesgul; pres, top kap, hemen yanindakine ver. Kimse Amrabat kotu oyuncu demez zaten.

Torreira'da varken bence degisik profilde oyuncu lazim, ornek olarak; Y. Fofana/Bellegarde

Salih Özcan-Baturina ikilisini alıp transferi kapatabiliriz bence. Torreria-Salih önlerinde Baturina muazzam bir orta saha 3lüsü olur. Zor tabi :)

Adı geçenlerden olma olasılığı en yakın Amrabat bence seneye kontratı bitiyor her türlü elden çıkarmak isteyecekler.

Amrabat’ın sözleşmesinde opsiyon var ama kulübe mi bağlı direkt, bilmiyorum.

sürekli aklıma gelen şey....ama sanırım BJK ninde onayı gerekiyor olması için.
Yapılan sözleşme detayları gerekiyor.
Geri alım maddesi var mı ona da bakmak lazım.
İllaki benficanın elini güçlü tutacak bir madde vardır.
1 sene önce adamı 30 milyon opsiyonla İngiltere’ye gönderip bir sene sonra yarısını 6 ya al senin oldu tamam diyeceklerini zannetmiyorum. Birde sorun şu ki atıyorum Beşiktaş istemedi son seneye kadar kaldı gidemedi. Bitiyor ve benfica %50 diye kazıklanmış olur.
Oradaki madde bence biz oyuncuyu satıyoruz satış bedeli bu verip alın veya en kötü 8-10 geri alma maddesi anlaşması vardır.

@Uğur İz katsayı tablosunu atar mısın ŞLdeki, sanki yapmıştın o listeyi

En son 15i geçtik diye hatırlıyorum bunlar niye 9 falan yazıyor hala anlamadım

Sonuncuya 1,137 milyon vermiyorlar mi? 15 milyon almak icin 3. Torbadan cikmali degilmiyiz? Sanki 15 almak icin 32 takimin 12 tanesi bizim arkamizda kalmali degil mi?

Amrabat yaptigi isi iyi yapiyor ama aradigimiz oyuncu degil bana kalirsa, oyunun sadece defansif yonu ile mesgul; pres, top kap, hemen yanindakine ver. Kimse Amrabat kotu oyuncu demez zaten.

Torreira'da varken bence degisik profilde oyuncu lazim, ornek olarak; Y. Fofana/Bellegarde
Hepimiz torreira yı 6 olarak düşündüğümüz için kafada bu şekilde canlanıyor. Ama Amrabat gibi defansif kesici bir oyuncu olursa 8 den istediğimiz herşeyi torreira nın yapacağını kimse düşünmüyor.

Okan hoca nın bir çok demecinde aslında torreira nın tekniğinin ve pas kalitesinin de çok yüksek olduğunu ancak mecburiyetten biz onu arkayı toplama görevi verdik dediğini duyduk.

Aslına bakarsanız bizim dirençli bir orta saha ihtiyacımız var. 6 olursa 6, 8 olursa 8. Alınacak oyuncuya göre torreira ya yeni bir görev verilecektir ve torreira da bu görevi en iyi şekilde yapacaktır.

BJK'nin onayi olmadan olmuyor, o bir hikaye yani oyle tek tarafli bir transfer pazarligi degil.
Tamam ancak orada bendica lehine de bir madde olmalı. Hiçbir şey yapmayıp kendilerinde dursa 15 milyona birine sağlayacakları oyuncuyu sırf Kartal kardeşliği için Beşiktaş’a göndermiş olamazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt