Transfer Nöbeti #18 | 2023 Yaz Arşiv

Ramos elzem bir transfer mi

• Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabat yaptigi isi iyi yapiyor ama aradigimiz oyuncu degil bana kalirsa, oyunun sadece defansif yonu ile mesgul; pres, top kap, hemen yanindakine ver. Kimse Amrabat kotu oyuncu demez zaten.

Torreira'da varken bence degisik profilde oyuncu lazim, ornek olarak; Y. Fofana/Bellegarde
Ön hatti bence amrabat ve toreyra gibi iyi press yapip top kapan oyuncular kurtarir. Amrabat gelirse toreyra daha önde oynar bu arada. Ayagida fena degil bence toreyranin. Bize gelmeden fio da 5gol 5asist yapmisti

sen amrabat partey domingez diye hayaller kurarsin ama cldeki ilk macinda berkan sahada olur

yavastan aci gerceklerle yüzlesme vakti gelmistir dostlar

Bu arada maçın stresine girmemek için neler yapıyorum. :)

İşte ben de onu anlatmaya çalışıyorum.
itiraz etmedim başkan :)

açıkçası lig dahilinde Torreira'yı Berkan yedekleyebilir derbiler hariç

Avrupa'da mümkün değil - Demirbay'ı henüz yorumlayamıyorum , hakikaten elle tutulur bir şeyi olmadı henüz nedendir bilmem. torreira'yı şu an BELKİ kaan ayhan yedekler ama 8 ihtiyacı dışında burda da dediğin gibi problem var

Bizim en büyük ihtiyaç dikine oynayabilen 8 - alacak torreiradan ÇAT ziyech görcek merkezde ya da üstüne adam çekip zaha - tete yapacak vs ne bileyim. Sürekli kereme at - angelino - AKB -Nelsson - AKB - Boeye çapraz - BAy - Boey gibi 2 3 pasta döndüreceğimiz topu 10 pasta döndürüyoruz. Şu kısmı halledebilirsek ofansif baskı ve atak çeşitliliği haliylede goller %50 artacaktır. Hatta icardı dışında çok isim gol atacaktır.

Akşama maçtan sonra KAP gelir mi?
Hayir. Kap icin hafta sonunu bekleyelim. Yarin yavastan hareketlilik baslar, varsa yeni isimler duser. Pers-cuma diş basin bitti haberleri girer. Cummartesi-pazar topcu turkiyeye gelir ucaga binince de kap gelir, pazartesi gece listeyi bildirmeliyiz avrupaya. Cumartesi-pazar baya hareketli gecer(insallah) macta var ohh

Şurası yangın yerine dönerdi orta saha mevzusu yüzünden ama herkes güvendiği için Erden başkana stabil bir hava var. Büyük şans bu adam.

Elenenlere ekstra 5 milyon euro veriliyor.

Gruplara kalanlar için artı bir ödül yok katılım bedeli alıyorlar.

Revenue value mu - market value mu ne gibi ufak bir şey var yav sanki gruplara kalma parası haricinde (ya da ikisini toplayarak söylüyorlar hep bilemedim)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt