Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 53.160
- 41.812
- 3.413
Insallah. Ounahiyi de 8nr olarak alirsak FASSARAYI kurmus oluruzbu arada amrabat konusunda fionun eli çok zayıf
son senesi amrabatın 10 milyona biter bu iş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Insallah. Ounahiyi de 8nr olarak alirsak FASSARAYI kurmus oluruzbu arada amrabat konusunda fionun eli çok zayıf
son senesi amrabatın 10 milyona biter bu iş
Bonaventura Galatasaray'da..
Fiorentina'nin uzatma opsiyonu var.30 Haz 2024 sözleşme sonu
İşte ben de onu anlatmaya çalışıyorum.Bence berkan 6 alternatifi olacak kadar defansif meziyeti yok - çok koşan bir topçu olsada. Karşılaması çok zayıf.
Ön hatti bence amrabat ve toreyra gibi iyi press yapip top kapan oyuncular kurtarir. Amrabat gelirse toreyra daha önde oynar bu arada. Ayagida fena degil bence toreyranin. Bize gelmeden fio da 5gol 5asist yapmistiAmrabat yaptigi isi iyi yapiyor ama aradigimiz oyuncu degil bana kalirsa, oyunun sadece defansif yonu ile mesgul; pres, top kap, hemen yanindakine ver. Kimse Amrabat kotu oyuncu demez zaten.
Torreira'da varken bence degisik profilde oyuncu lazim, ornek olarak; Y. Fofana/Bellegarde
itiraz etmedim başkanİşte ben de onu anlatmaya çalışıyorum.
İyi yaptın hoşgeldin. Daha fazla yaz pls unutturma kendiniİş güç, evlilik, çocuk derken anca arada sırada okuyarak takip edebiliyordum. Senelik izinde biraz daha vakit ayırayım dedim.
Hayir. Kap icin hafta sonunu bekleyelim. Yarin yavastan hareketlilik baslar, varsa yeni isimler duser. Pers-cuma diş basin bitti haberleri girer. Cummartesi-pazar topcu turkiyeye gelir ucaga binince de kap gelir, pazartesi gece listeyi bildirmeliyiz avrupaya. Cumartesi-pazar baya hareketli gecer(insallah) macta var ohhAkşama maçtan sonra KAP gelir mi?
Linnes ile kanka olmak lazım
O zaman benim gördüğüm muhtemelen para ödülü değil katılımda alınan bonus puanlardı. Tur atlayana 4-5 bonus elenene 3 bonus sanırım.Elenenlere ekstra 5 milyon euro veriliyor.
Gruplara kalanlar için artı bir ödül yok katılım bedeli alıyorlar.
Dursun Özbek ve Metin Öztürk tarafının kazanmasını istememin tek nedeni Erden Timur.Şurası yangın yerine dönerdi orta saha mevzusu yüzünden ama herkes güvendiği için Erden başkana stabil bir hava var. Büyük şans bu adam.
Elenenlere ekstra 5 milyon euro veriliyor.
Gruplara kalanlar için artı bir ödül yok katılım bedeli alıyorlar.
Danyal isimli arkadaş ortalıkta olmadığı zamanlar yazmayı yeğlerim.İyi yaptın hoşgeldin. Daha fazla yaz pls unutturma kendini