Transfer Nöbeti #18 | 2023 Yaz Arşiv

Ramos elzem bir transfer mi

• Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndombele nin sakatlık geçmişi tertemiz sadece 2019 sezonunda kasık sakatlığı gözüküyor onun haricinde hep ufak tefek darbeye bağlı, ayrıca magazinsel olayları da yok

Sakatlık problemi olmayıpta futbolunun bu kadar geri gitmesinin sebebi nedir kendine büyük ihanet etmiş adam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mental, motivasyon.

Nottingham Forest, PSV'nin orta saha oyuncusu Ibrahim Sangaré için 35 milyon euro teklif etti. [Eindhovens Dagblad]
abi al işte adamlar EPL'nin sezonluk gelirinden nasıl pay geliyorsa ne kadar rahat hamle yapabiliyorlar ve avrupa kupalarında olmaları süpriz olacak kulüp - hatta düşme ihtimali bile olabilir (muhtemelen kalıcı olmak için uğraşıyor onlarda)

illet oluyorum bunu görünce bizim ligimizin pazarlamasının ne kadar rezlaet - ortamının ne kadar itici olmasına.

vaybe akşam kura çekimi çok heyecanlı olacak, gönlünüzden geçen büyük takım varmı?

Demek istiyorum ki karar mercii burasıymış gibi yok işte rashicayı nasıl istemezsiniz alın ziyechinizi başınıza çalın, berkan sizin yüzünüzden gitti cahilsiniz fm bağımlısısınız, oliveirayı nasıl beğenmezsiniz avamsınız bilmem ne gibi tuhaf postların, saldırgan tutumun mantığı nedir? Rashicayı beğeniyordum gelmesini istiyordum yerine tete ve ziyechin gelmesini problem görmüyorum, berkan kalsa ses etmezdim ama galatasaray seviyesinde görmüyorum gitmesinde bir problem göremiyorum, oliveiranın performansını hiç ama hiç beğenmiyorum. Yangın yapılmak isteniyorsa yöneticilere teknik ekibe yapılmalı, buradaki üyelere bu kadar saldırgan davranılmasının mantığı yok.
Öncelikle söylediğin şeyleri direkt kendin yapıyorsun farkında mısın bilmiyorum. Bir kaç kez denk geldim, istemiyorsanız anladık 50 kere yazmanıza gerek yok minvalinde postlar atıyorsun, dönüp kendi yazdıklarına ve yaptığın devamlı tekrarlara göz atmanı rica ederim. Berkan kalsın isteyenler = İcardi yerine Shamar isteyenler bağlantısını kurmuşsun. Bunları da alıntı yapmadan laf sokarak yapıyorsun, üstüne laf sokuluyor diye şikayet ediyorsun. Gerek yok böyle şeylere. Shamar mamar da tanımam.

Berkan konusundaki şikayetlerin temel sebepleri belli. Adamın maaşı TL. Özellikle yedekten girdiğinde de belli faydalar sağlıyor. Yerine ölü Demirbay yerine makul bir adam gelse zaten kimse laf etmezdi. Berkan'a ölüp bitmiyoruz. Bunu daha nasıl açıklayalım bilmiyorum.

Karar mercii burası değil diye fikirlerimizi söylemeyecek değiliz. Oliveira'yı beğenmemek avamlıktır demiyorum bak her cümlende işine geldiği gibi çarpıtıyorsun yazılanı. Şampiyonluğa katkı vermiş futbolcunu kahvede sıfır futbol bilgisiyle sağa sola küfreden dayılar gibi yerin dibine sokmak avamlıktır diyorum. Şampiyonluğu bunun yüzünden kaybediyorduk demek ayıptır, zırvadır diyorum. Sen bunları hakaret olarak görebilirsin, şikayet edilir varsa gereği yapılır. Atıyorum dünya düzdür diyen birine gidip de fikir özgürlüğü deyip yazılan saçmalıkları kabullenecek değiliz. Ziyech ve Tete geldi diye kimse kimseye sövmüyor. Rashica vasat diyen, yeteneksiz muamelesi yapan, sadece beke yardımla fayda getiriyormuş gibi yapanlara sert konuşmayıp ne yapacağız?

Yöneticilere eleştiri yapılsın hocaya yapılsın, eyvallah. Gel gelelim eleştiri yapana saldıran bir grup var mesela. Konu ne olursa olsun bireysel tartışmaya dönüyor otomatik olarak. E madem makul isteklerin var ki bu yazdığın fikirlerle ilgili hiçbir problemim yok topçu bazında, sen niye alınıyorsun ki? Sana avam diyen de yok onu bunu nasıl beğenmezsin diyen de. Sana deniyor gibi kurulup söylemediğimiz şeyleri söylemişiz gibi yapmana gerek yok. Berkan, GS seviyesinde değil diyen adamla ne derdim olacak benim ?

Transferler gelirse şayet ,Okan hoca diken üstünde olacak ,ya yönetim müdahil olup yanına iş bilen yardımcılar getirecek yada hocaya toparlaması için bir süre taninacak

abi al işte adamlar EPL'nin sezonluk gelirinden nasıl pay geliyorsa ne kadar rahat hamle yapabiliyorlar ve avrupa kupalarında olmaları süpriz olacak kulüp - hatta düşme ihtimali bile olabilir (muhtemelen kalıcı olmak için uğraşıyor onlarda)

illet oluyorum bunu görünce bizim ligimizin pazarlamasının ne kadar rezlaet - ortamının ne kadar itici olmasına.
EPL farkli Can, oradaki en kucuk takim bile 60-70 milyon euro harcayabilir yayin geliri sayesinde. Yapacak birsey yok onlara karsi. Bizim yayin geliri kotu, ona birsey yapmalari gerekiyor,.

vaybe akşam kura çekimi çok heyecanlı olacak, gönlünüzden geçen büyük takım varmı?
inter vs icardi güzel konsept .

ama büyük takım çekeceksek diğer torbalardan herkesin birbirine çelme takacağı bir şeyler olmalı ki belki aradan sıyrılırız.

EPL farkli Can, oradaki en kucuk takim bile 60-70 milyon euro harcayabilir yayin geliri sayesinde. Yapacak birsey yok onlara karsi. Bizim yayin geliri kotu, ona birsey yapmalari gerekiyor,.
tabii ki öyle - ben eşdeğer olabilirizde değilim kesinlikle.

Orayı görünce , bizim ligde kaliteyi direkt etkileyen bir husus diye görüyorum. Bakalım bizden çıkan takıma mesela Pendik - adamların hatay maçında "bu takıma içerde 10 tane sıkarız" falan dedim - bomboş (gerçi sonra BJK 'ye taktılar inönüde anormal şekilde ayrı). kimseye aldığı gelir eli tutulur plan yaptıracak kadar değil.

sürekli zarar yazıyor ligin pazarlaması

8 nöbeti adı altında başlık açmazsak 8 gelmeyecek.

istediğim 8:

socrates-brazil.gif

inter vs icardi güzel konsept .

ama büyük takım çekeceksek diğer torbalardan herkesin birbirine çelme takacağı bir şeyler olmalı ki belki aradan sıyrılırız.
çok korkunç olsada , tarihimizde hiç denk gelmediğimiz Munihi isterim , bizim çok iyi olduğumuz dönemlerde, vasat oldukları için hiç denk gelmedik
, büyüklerden Manchester Utd , en dandikleri ama onlarda başarıya uzun zamandır çok aç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt