- 29 Temmuz 2024
- 1
- 0
- 21
3 gün pazarlık yapıyor bizim beceriksizler. Bitiricilikleri 100/100 olmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben keremin gitmesini çok istiyordum iyi ki de gittiKerem gitsin şu gitsin bu gitsin ıslıklarız diyenlerin hain olduğu anlaşıldığına göre bu arkadaşların banlanmasını talep ediyorum.
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen kulüpler anlasti gibi. Istemeyen zalewski.Lan biz napiyoruz aloooo bırakın lan gelmek istemeyen bebeyle ne uğraşıyonuz
Ulan 1 orta saha 1 de kanat alsak şampiyon oluruz.Fb karışacak gibi.Mourinho İsmail'in satılıp Rabiot'un alınmasını istemiş.Fred-Amrabat-Rabiot orta sahası kurmak istemişlerBizim de orta sagada 18 milyon euro verdiğimiz 10 Numara olan Gabriel Sara var
![]()
Bu moda girelim kanksBalık hafızalı mısın ulanSoyadı F ile başlayıp Sivaslı olan
![]()
Yav rabiot olayının aynısı bu iş olmaz boşuna zaman kaybı buna vereceğim parayı onyedika çek yedeğe boştaki onyekuruyu alAynen kulüpler anlasti gibi. Istemeyen zalewski.
Rodri gelse kurtarmaz takimda sorun cozen kapali savunma acacak adam sayisi cok azaldi
dursunun ilk döneminde 0-2den 4-2 olan bi akhisar maçı vardı tudorlu
o maçın devre arasındaki kaosu unutamıyorum ctesi öyle şeyler olur inş
video aradım bulamadım

Yatmış