Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamlar nasıl zengin olmuş,nasıl milyonlarla oynuyorlar aklım almıyor. Şerefsizim ben şuanda bunların yerinde olsam 40 tane adam indirmiştim uçaktan. Hatta forumdan 3-4 adam toplayalım bunlardan daha çok iş yapar. Bu kadar kepazelik yeter yahu.

Hadi tete bizde olmadi diyelim gitmesine cogumuz sevindik

Sonra keronun moreli bozuluyor diye iyi kötu katki veren zahayi bi guzel hupletti okan

Sonrada kero okani gumletti

Yakinda yolcudur okan baglasan sokar

Tete Zaha hatta zaniolo bizde olmadı değil bence Okan yedi bitirdi hepsini

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kafaniz calissa gider hala 2 adam alırdınız, zalewski itini alan alçaktır alçak. Serbest oyuncu olsa bu istekleri isteyemez, salın ya salın. Gidin orta saha ve yusuf yazıcı alın devam edin. Vazgeçin zalewski. 9 bütçeyi harcayın orta sahaya. Kanat oyunu olmasın 3 5 2 oynarız.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Alper Altun üstad 01:00’da mı bitecek yarın yoksa 00:00 mı

25 bucuk saat mi var 26 bucuk saat mi
1726169855798.webp

Yahu Zalewski kim, Osimhen gibi adamı 1-2 saatte transfer eden kulüp, zalewski denen dünkü elemanı 4 gündür transfer etmek için köle oluyor, zalewski kim gelse neyi değiştirecek, sanki dünya yıldızı o paraları vermeyin bırakın kardeşim olmuyorsa olmasın iki paralık ettiniz koskoca kulübü.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Osimhen tranferi- gardi

Zalewskiyi gardi bir yere kadar getirdi sonra bizim beceriksizler gidip bozdu

Ula Finlandiya yaşıyorum. Elimden geldiği kadar türkiyenin leş gündeminden kaşınmaya çalışıyorum. Bi tam adam akıllı Galatasarayı takip ediyorum, onda bile yaşlandım 1 ayda.. Hayat enerjimi sömürüyor bu çapsız lar.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt