- 16 Haziran 2010
- 202.438
- 154.240
- 6.838
Vargas takiminda kaliyormus.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında fazla şans veremediğimiz gençlere orada daha çok şans verebiliriz. İçlerinde kendini gösterenler olabilir. Hem bir ihtimal Avrupa'da şansımızda artar, hem de ileriye dönük insan kaynağına yatırım olur.Gerçekçi hedefi söyliyeyim tek kulvarda ilerleyip Avrupa'da rotasyon yapalım bu kadronun 2 kulvarı birden kaldırabilecek rotasyonu yok boşa yıpranmaya gerek yok zaten çöpe attığımız bir yıl birde milletin aklıyla dalga geçer gibi Osimhen videosunda Avrupa ligi kupası filan gösteriyorlardı.
Kim oAllah vergisi yeteneğin var.. İnsan da biraz iş ahlakı, iş disiplini, karakter olur.
İnşallah bir an önce şutlanırsın da, yerine yarın kadar yetenekli ama sorumluluk sahibi bir oyuncu gelir...
Yallah!!
Ziyech gibi beden dili ve enerjisi düşük insanlar bizim ülkede olmuyor.
23:59:59'a kadar sandıkları terk etmiyoruz.Beyler sakin daha 6:45 saat var ne sabırsız adamlarsınız ya
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vargas falan diyorlardı konuda, yalan mı o haberlerBizde hala dar alanda adam eksiltebilen oyuncu eksikligi var, Baris ve Sallai da bos alani buldugunda ucan giden oyuncular genel tarz olarak. Ama boyle dar alanda topla cikabilen oyuncu mesela Zalewski iste. O tarz birini alamadik gitti bir turlu.
Cengizim öyleyse gelişmelerden Dursunun da haberi yok demektir. Ben Nevzatı karavanalar kahramanı olarak görüyorumÜzülerek söylüyorum ki Nevzat'a verdikleri transferi kapattık haberi doğru. Geçen hafta da AL için transfer beklerken yine Nevzat yazmıştı artık 13 Eylül hedef diye.
Dursun'un adamı zaten. İlk ağızdan almıştır haberi.
Chukwuemeka'nin geçen yıl dillere destan bir cenabetligi varmış..Diz bilek sakatlıkları dışında trafik kazasından bile 2 maç kaçırmış ..Fittness yaparken de sakatlanıp maç kacirdigi soyleniyor
Hocasi az once ayrilmayacagini aciklamis.Vargas falan diyorlardı konuda, yalan mı o haberler
Güzel bir profildi o çocukHocasi az once ayrilmayacagini aciklamis.
Hocalari birakmiyorum demis.ausburg'da oynamayı mı tercih etmiş yani sürün o zaman
Dursun da Okan da gider Icardi yine kalır. Güç kaybettik ama beden dili olarak Zaha,Ziyech ve üzülerek Kerem genel anlamda enerjiyi düşüren profiller gibi görünüyor.Ziyech , Zaha ya gücü yeter hocanın. Zaman zaman icardinin vücut dili de sağlıklı değildi. Ama İcardi sağlam kaya olduğu için ona çatamaz. Hagi de zamanında kaprisli adamdı. Yönetebildik zamanında ve faydasını gördük. Hoca maalesef bu konuda sınıfta kaldı.
oyuncu gitmek istese hocası karışamazdı adminim zaten hangi hoca iyi oyuncusunu bırakmak isterki?Hocalari birakmiyorum demis.
son iki inanılmazEkli dosyayı görüntüle 262080
Herhalde 7ci kez atiyorum. Ya görmuyorlar yada görmemezlikten geliyorlar
Boṣa yusuf veya ziyechten cikmak olur, gerek yok
Ekli dosyayı görüntüle 262080
Herhalde 7ci kez atiyorum. Ya görmuyorlar yada görmemezlikten geliyorlar
Boṣa yusuf veya ziyechten cikmak olur, gerek yok