Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vargas takiminda kaliyormus.

Bizde hala dar alanda adam eksiltebilen oyuncu eksikligi var, Baris ve Sallai da bos alani buldugunda ucan giden oyuncular genel tarz olarak. Ama boyle dar alanda topla cikabilen oyuncu mesela Zalewski iste. O tarz birini alamadik gitti bir turlu.

Gerçekçi hedefi söyliyeyim tek kulvarda ilerleyip Avrupa'da rotasyon yapalım bu kadronun 2 kulvarı birden kaldırabilecek rotasyonu yok boşa yıpranmaya gerek yok zaten çöpe attığımız bir yıl birde milletin aklıyla dalga geçer gibi Osimhen videosunda Avrupa ligi kupası filan gösteriyorlardı.
Aslında fazla şans veremediğimiz gençlere orada daha çok şans verebiliriz. İçlerinde kendini gösterenler olabilir. Hem bir ihtimal Avrupa'da şansımızda artar, hem de ileriye dönük insan kaynağına yatırım olur.

Üzülerek söylüyorum ki Nevzat'a verdikleri transferi kapattık haberi doğru. Geçen hafta da AL için transfer beklerken yine Nevzat yazmıştı artık 13 Eylül hedef diye.

Dursun'un adamı zaten. İlk ağızdan almıştır haberi.

Ziyech gibi beden dili ve enerjisi düşük insanlar bizim ülkede olmuyor.

Ziyech , Zaha ya gücü yeter hocanın. Zaman zaman icardinin vücut dili de sağlıklı değildi. Ama İcardi sağlam kaya olduğu için ona çatamaz. Hagi de zamanında kaprisli adamdı. Yönetebildik zamanında ve faydasını gördük. Hoca maalesef bu konuda sınıfta kaldı.

Bizde hala dar alanda adam eksiltebilen oyuncu eksikligi var, Baris ve Sallai da bos alani buldugunda ucan giden oyuncular genel tarz olarak. Ama boyle dar alanda topla cikabilen oyuncu mesela Zalewski iste. O tarz birini alamadik gitti bir turlu.
Vargas falan diyorlardı konuda, yalan mı o haberler

Üzülerek söylüyorum ki Nevzat'a verdikleri transferi kapattık haberi doğru. Geçen hafta da AL için transfer beklerken yine Nevzat yazmıştı artık 13 Eylül hedef diye.

Dursun'un adamı zaten. İlk ağızdan almıştır haberi.
Cengizim öyleyse gelişmelerden Dursunun da haberi yok demektir. Ben Nevzatı karavanalar kahramanı olarak görüyorum

Chukwuemeka'nin geçen yıl dillere destan bir cenabetligi varmış..Diz bilek sakatlıkları dışında trafik kazasından bile 2 maç kaçırmış ..Fittness yaparken de sakatlanıp maç kacirdigi soyleniyor
Screenshot_20240912_123659_Samsung Internet.webp

Herhalde 7ci kez atiyorum. Ya görmuyorlar yada görmemezlikten geliyorlar

Boṣa yusuf veya ziyechten cikmak olur, gerek yok

tam mevki olmasada zalewski yerine Sallai aldınız da yok mu şu dünya da yıllardır bir 8 numara alamadınız ya.

Ziyech , Zaha ya gücü yeter hocanın. Zaman zaman icardinin vücut dili de sağlıklı değildi. Ama İcardi sağlam kaya olduğu için ona çatamaz. Hagi de zamanında kaprisli adamdı. Yönetebildik zamanında ve faydasını gördük. Hoca maalesef bu konuda sınıfta kaldı.
Dursun da Okan da gider Icardi yine kalır. Güç kaybettik ama beden dili olarak Zaha,Ziyech ve üzülerek Kerem genel anlamda enerjiyi düşüren profiller gibi görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt