Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.039
- 101.267
- 5.238
Sami nerde ya? Sallai boklayacağım herif yokYav cidden, sara yanlış profil, mctominey gelse oyun kuramaz, wendel fizik olarak zayıf, kim bu doğru profil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sami nerde ya? Sallai boklayacağım herif yokYav cidden, sara yanlış profil, mctominey gelse oyun kuramaz, wendel fizik olarak zayıf, kim bu doğru profil
Emrahım ne güzel sohbete renk kattın, @Onur Bakır ın da ekleyeceği bir şeyler muhakkak vardırBiz üçlüye dönünce olaylar 3some a kaymaz umarım
tam tersi bence renktaş.O maç kırılma maçı olacak. Biz yenilirsek toparlayabiliriz ama onlar yenilirse dağılırlar yokuş aşağı giderler.
Muslera
Jelert Sanchez Abdülkerim Jakobs
Sallai Torreira Sara Barış
Icardi Osimhen
Ligde çok rahat bu kadro ile oynanır. Derbilerde Kaan-Berkan vs 3. orta saha kullanılır.
TeşekkürlerCunku tweeti silmis haber degeri kalmadi. Bu konuyla birlestirildi o yuzden.
Kongrede oynayacak bence bilet mevzusunu izah edemediler florya var birsuru şey var pislikleri ortemiyor artıkhocada durum belli olmaz..
şansa çok ihtiyacı var sahada ekstra şeyler çıkmalı ve sakatlık vs olmamalı.
kongrede yer yerinden oynar umarım.
Önde baskıda da kontra savunmalarında da +1 olmak için tek çare bu bence artık. Orta sahamız başka bir kurguyu kaldıracak gibi değil.3luye mutlaka donmemiz lazım
bu takım en azından ortasahayi ve savunmayi kalabalık tutarak az gol yemeyi denemeli
352 hikayeydi zaten, Okan çalışmıyor demesinler bak yeni sistem yapıyor ayağı. Bu takımın oynayacağı en fazla 442 onu da YB maçında en rezil şekilde oynattî.3 5 2 oynamaz reis sallai sol kanat barış sağ kanat 4 2 3 1 sara-lucas-mertens yumuşak ortasaha devam
Abi sinirlenmene gerek yok onun hesabini evet hoca yapacak zorluk seviyesi yuksek maclardaGormedin mi fizik yapisini yag kilo diye birsey kalmadi herifte. Ne bu simdi anlamis degilim? O zaman elimizde zaten Icardi ve Batshuayi varken Osimhen niye alindi cevap versene buna? Hepsi hazir oldugunda napacagiz 3 tane forveti ? Ikiside senelik 6 milyon bir digeri de 4 milyon euro aliyor bu arada.
Sezon basinda 2 Young Boys macinda iyi olan oyuncu mu vardi da Icardi'ye taktin suan? Son 2 yilda kim golleriyle sampiyon yapti bu takimi? Ben aldirmadim Osimhen'i onu da hoca dusunecek mecbur ikiside oynayacak fit olduklari zaman.
Doğru profiller realde cityde oynuyor ama bu yorum çok doğru ,iyi bir hoca elinde çok iyi verim alırsın en umulmadık adamdan bile ilk yılındaki Okan bunu yapardı ama artık kibiirinden gözü görmediği için umudum kalmadiYav cidden, sara yanlış profil, mctominey gelse oyun kuramaz, wendel fizik olarak zayıf, kim bu doğru profil
İnşallah böyle çıkarız. Hocanın mertens aşkını hafife almayın derim.ortasaha almadılar derbiye kaan-lucas-sara ile çıkacaklar gerçek bir 8 numara alsaydınız kafamız rahat olsaydı
Renktaş bu transfer döneminde en çok sana üzüldüm. Mesajlarını takip ediyorum iyimserligine hayranım.Bence bir kişi daha gelecek gibi geliyor ya