Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Jelert Sanchez Abdülkerim Jakobs
Sallai Torreira Sara Barış
Icardi Osimhen

Ligde çok rahat bu kadro ile oynanır. Derbilerde Kaan-Berkan vs 3. orta saha kullanılır.

Alkışlıyorum. Bu kadro şampiyon olur. Rakipler hangisini tutacağını düşünsün. Yönetim batırma hakkını yeterince kullandı artık toparlanma zamanı. Mou ve fbnin sesini kesmek lazım tamamen.

hocada durum belli olmaz..

şansa çok ihtiyacı var sahada ekstra şeyler çıkmalı ve sakatlık vs olmamalı.

kongrede yer yerinden oynar umarım.
Kongrede oynayacak bence bilet mevzusunu izah edemediler florya var birsuru şey var pislikleri ortemiyor artık
Ahmet yüce ocakli gibileri takip edin onlar ağır top onlar seçim açıklaması yaptığı an alev alir

3 5 2 oynamaz reis sallai sol kanat barış sağ kanat 4 2 3 1 sara-lucas-mertens yumuşak ortasaha devam
352 hikayeydi zaten, Okan çalışmıyor demesinler bak yeni sistem yapıyor ayağı. Bu takımın oynayacağı en fazla 442 onu da YB maçında en rezil şekilde oynattî.

romalı fanatik italyanlar bu zalewski'yi sokakta yakalarsa döver bizi 11 milyon eurodan ettin diye

Gormedin mi fizik yapisini yag kilo diye birsey kalmadi herifte. Ne bu simdi anlamis degilim? O zaman elimizde zaten Icardi ve Batshuayi varken Osimhen niye alindi cevap versene buna? Hepsi hazir oldugunda napacagiz 3 tane forveti ? Ikiside senelik 6 milyon bir digeri de 4 milyon euro aliyor bu arada.

Sezon basinda 2 Young Boys macinda iyi olan oyuncu mu vardi da Icardi'ye taktin suan? Son 2 yilda kim golleriyle sampiyon yapti bu takimi? Ben aldirmadim Osimhen'i onu da hoca dusunecek mecbur ikiside oynayacak fit olduklari zaman.
Abi sinirlenmene gerek yok onun hesabini evet hoca yapacak zorluk seviyesi yuksek maclarda
Orta sahan 1 kisi eksik olacak
Biliyoruzki bu tip maclari orta saha aliyor anadolu takimlarina istersen 3 forvet oyna sorun olmaz zaten mertensde forvet gibi oynuyor

Ama atiyorum Besiktas deplasmaninda Kadikoyde cift forvet ciddi sorun yaratir bunu cozecek olanda hoca kotu sonuclar gelirse hesabini verir osimheni ben olsam bende aldiririm ama ozaman iste icardi mertens kadsr kosmali orta sahaya destek vermeli

Yav cidden, sara yanlış profil, mctominey gelse oyun kuramaz, wendel fizik olarak zayıf, kim bu doğru profil
Doğru profiller realde cityde oynuyor ama bu yorum çok doğru ,iyi bir hoca elinde çok iyi verim alırsın en umulmadık adamdan bile ilk yılındaki Okan bunu yapardı ama artık kibiirinden gözü görmediği için umudum kalmadi

3’lu bence hayal oldu

Iki tane caliskan kanat oyuncusu ile 4-4-2 oynayacagiz

Muslera

Jelert Sanchez Nelsson Jacops

Sallai Torreira Sara Baris

Osimhen Icardi

Bunu oynariz diye tahmin ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt