Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 14.760
- 13.618
- 1.398
ciddi gördüğü maçlara genelde sert ortasaha tercih ediyor sanmıyorum farklı bi şekilde çıkacağını üstadİnşallah böyle çıkarız. Hocanın mertens aşkını hafife almayın derim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ciddi gördüğü maçlara genelde sert ortasaha tercih ediyor sanmıyorum farklı bi şekilde çıkacağını üstadİnşallah böyle çıkarız. Hocanın mertens aşkını hafife almayın derim.
Abi bencede olur ya Torreira sara orta sahası olabilir biz Fatih hoca dönemindede melo ve Selçuk’la oynuyorduk ikiside öyle üst düzeyde kesici adamlar değildi benzer profiller aslında iyi bir sistemde gayet iş yapabilirAlkışlıyorum. Bu kadro şampiyon olur. Rakipler hangisini tutacağını düşünsün. Yönetim batırma hakkını yeterince kullandı artık toparlanma zamanı. Mou ve fbnin sesini kesmek lazım tamamen.
Sercanım biz dağılmış bile olabiliriz. Yenilirsek herkese komple güle güle olur.O maç kırılma maçı olacak. Biz yenilirsek toparlayabiliriz ama onlar yenilirse dağılırlar yokuş aşağı giderler.
3’lu bence hayal oldu
Iki tane caliskan kanat oyuncusu ile 4-4-2 oynayacagiz
Muslera
Jelert Sanchez Nelsson Jacops
Sallai Torreira Sara Baris
Osimhen Icardi
Bunu oynariz diye tahmin ediyorum
Rabiot dışında tasvir ettiği profile uyan kimse yoktu. Kimi alsak ve tutmasa Okan’ın istemediği isim dediler. Okan geçen sene hazırlık maçlarında Kerem’i forvet arkası oynatıp Zaha hazırlığı yapıyordu ama istememişmiş. Hadi oradanYav cidden, sara yanlış profil, mctominey gelse oyun kuramaz, wendel fizik olarak zayıf, kim bu doğru profil
Ne yazmıştı?Sami Yen
Sezon sonu bedavaya ayrılıp imza parası kovalayacak işte çok normal.Bu çocukta bir akıl tutulması mı oldu acaba ? Mutlaka bir açıklaması var. Çıkar kokusu
Sallai ekibimizdeSon durum nedir
ÖZEL | Galatasaray transfer döneminin son saniyelerine kadar oyuncu peşinde koşacak. Transfer henüz kapanmadı.Keyfim inanilmaz kacti
Biri gelmese bile direkt kapattik transferi demeselerdi keske
3luye mutlaka donmemiz lazım
bu takım en azından ortasahayi ve savunmayi kalabalık tutarak az gol yemeyi denemeli
Sezon sonu bedavaya ayrılıp imza parası kovalayacak işte çok normal.
Abi bencede olur ya Torreira sara orta sahası olabilir biz Fatih hoca dönemindede melo ve Selçuk’la oynuyorduk ikiside öyle üst düzeyde kesici adamlar değildi benzer profiller aslında iyi bir sistemde gayet iş yapabilir
Barış'ı kağıt üstünde hep çalışkan oyuncu olarak görüyoruz ancak sahada pek gösteremiyor bunu. Savunma yapmıyor önde oynadığında pek.3’lu bence hayal oldu
Iki tane caliskan kanat oyuncusu ile 4-4-2 oynayacagiz
Muslera
Jelert Sanchez Nelsson Jacops
Sallai Torreira Sara Baris
Osimhen Icardi
Bunu oynariz diye tahmin ediyorum