Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alkışlıyorum. Bu kadro şampiyon olur. Rakipler hangisini tutacağını düşünsün. Yönetim batırma hakkını yeterince kullandı artık toparlanma zamanı. Mou ve fbnin sesini kesmek lazım tamamen.
Abi bencede olur ya Torreira sara orta sahası olabilir biz Fatih hoca dönemindede melo ve Selçuk’la oynuyorduk ikiside öyle üst düzeyde kesici adamlar değildi benzer profiller aslında iyi bir sistemde gayet iş yapabilir

Bunu buraya yazayimda dursun Okan hoca 3lu sistem oynatamazistedigi kadar denesin eski sistemine döner, görün bakın öyle olacak 3lu dediğin sistemi mou bile oynatamadi çuvalla küfür yedi romada

3’lu bence hayal oldu

Iki tane caliskan kanat oyuncusu ile 4-4-2 oynayacagiz

Muslera

Jelert Sanchez Nelsson Jacops

Sallai Torreira Sara Baris

Osimhen Icardi

Bunu oynariz diye tahmin ediyorum

aynı zayıf orta saha ve daha az gol vadeden kanatlar

bu 442 inadı hocayı da bizi de mahvedecek

Yav cidden, sara yanlış profil, mctominey gelse oyun kuramaz, wendel fizik olarak zayıf, kim bu doğru profil
Rabiot dışında tasvir ettiği profile uyan kimse yoktu. Kimi alsak ve tutmasa Okan’ın istemediği isim dediler. Okan geçen sene hazırlık maçlarında Kerem’i forvet arkası oynatıp Zaha hazırlığı yapıyordu ama istememişmiş. Hadi oradan

Yok Rafa listenin ilk sırasıymış. 9 milyon maaş hak eden topçu değildi, o paraya gelseydi olay çıkması muhtemeldi. Gerçi ET 6-7’ye net ikna ederdi ayrı konuda

Okan efendi CL’ye götürseydi de oyuncular gelmeye ikna olsaydı. İnsan birazda realist olmalı

Çüküwuemwa olmuyor mu ortasaha gelemyecek mi? sezonu sattınız…

3luye mutlaka donmemiz lazım

bu takım en azından ortasahayi ve savunmayi kalabalık tutarak az gol yemeyi denemeli

Geçen sezon ligin en az gol yiyen ve en iyi savunma istatistiklerine sahip olan takımız. Savunmaya yığılma aşkı nereden çıktı ? Galatasaray savunma yapmaz savunma yaptırır. Onlar düşünecekler bizim oyuncularımıza nasıl önlem alacaklarını.

3’lu bence hayal oldu

Iki tane caliskan kanat oyuncusu ile 4-4-2 oynayacagiz

Muslera

Jelert Sanchez Nelsson Jacops

Sallai Torreira Sara Baris

Osimhen Icardi

Bunu oynariz diye tahmin ediyorum
Barış'ı kağıt üstünde hep çalışkan oyuncu olarak görüyoruz ancak sahada pek gösteremiyor bunu. Savunma yapmıyor önde oynadığında pek.

Sahanın ortasına adam alınnnn

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt