Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 12.783
- 17.510
- 2.073
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Liverpool guehi çekmiş 8-0 rekoru kırılır mı ?
Hocam onun gibi bir kac isim daha bulunabilir benim derdim.bakis acisi. Ama aralarında en cok bu adamı isterim. Bence zaten istatistikleri ile gayet de iyi oyuncu.bu silas ilerde iyi bi topçu olursa forum adına sana bir özür borcum olacak hatırlat
2-0 yenik duruma düşersek. Bu Okan orta sahayı boşaltır en az 5 yeriz. Guardiola ile challange istiyomuş. Daha senin takımın iki pas yapamıyo. Çalıştırmayı bilmediğin için. Sen Guardiola ile challange atarsın evet. Adamın 20 tane yardımcısı var. Sürekli takıma bişeyler çalıştıran. Bizde antrenmanda ufaktan bişeyler yapıyoruz heraldeLiverpool guehi çekmiş 8-0 rekoru kırılır mı ?
Zaniolo oynuyor süre buluyor diğeri bulmuyor gidip kime takalım. Kadro şişkin gözüküyor bu sebeple.Yav Yusuf sana neye engel oluyor
Taktınız bu çocuğa ya
Transfer yapacaksan yine oyuncu alırsın yerine, Yusuf’un da en kötü yarım dönem lisans iptali yapar ikinci dönem kiralık gönderir
Zaniolo dururken hala Yusuf’a laf ediliyor şaka mısınız abi
Barış gidiyor deniliyor onun gittiği durumda İlkay'ın %100 gelmesi lazım. Barış gidince Sane ve Yunus'u sadece kanatlarda kullanabiliriz bu yüzden 10 no şart. Hakan şart orta saha lazım. Stoper alınmıyor Kaanı orda kullanırız. Her türlü denklemlemde orta saha şart.
Yönetimi haklı bulan çıkmaz.Kotu sezon gecerse bu taraftar ortadan ikiye bolunur.
Yonetimi hakli bulanlar vs Okan hocayi hakli bulanlar
O gunler gelirse tatilde olurum en azindna mental olarak.
Silası bilmem de u23ü iyi değerlendirmek lazım.Hocam onun gibi bir kac isim daha bulunabilir benim derdim.bakis acisi. Ama aralarında en cok bu adamı isterim. Bence zaten istatistikleri ile gayet de iyi oyuncu.
Gsstore uzun yillar 1TL daha destekte bulunmam , cok buyuk konusuyorum ama net destegimi keserimMillet Onana ya ok olmuş vaziyette kafayı yiyorum
Kesinlikle hocam. Taraftara bakmasınlar biz bunu gorduk baktık beğendik aldik nokta.Silası bilmem de u23ü iyi değerlendirmek lazım.
Belki de yeni kalecimiz olacak kusura bakmayın ama onana yı görünce aklıma un çuvalı geliyor
Un çuvalı gibi sağdan sola yuvarlanmaktan başka bir şey yaptığı yok