Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
interden sommer ve hakanı alalım bitsin bu işkence. sommeri ta transferin başıda yazdım alalım 1 sene kaleci işiyle uğraşmayalım seneye bakalım diye. bu yönetim osimhenle uğraşıyordu o zaman onla uğraşırken kaleci getiremez diye söyledik.

Toplantıdaydı herhalde kendisi masa olarak aktarmış bilgileri.
Rtaş kaynağin bir önemi yok diye söyledim can a yazdigim mesajda da zaten istediklerini yapmadiklari çok net açik herifin surati dün sirke satiyordu buradan belli. cago , tako ,haluk, romano , ornstein kimin ne dediginin bir önemi yok. Öylesine attim onu uydurma olmasın ne alaka savunmadi demesinler şekli bir alıntı almayayim diye. Hocamızın daimi savunma güçleri var biliyorsun ki.

Hakan Tagı açılıyor da üzülüyorum. Millet bir heves ediyor ancak yönetim kaleci ile kapatacak haberleri yok.

İlk 11 olarak bakmayıp genel rotasyona bakarsak fenerin orta saha rotasyonu bizden hayli hayli iyi onlar bile halen Asensio filan kovalıyorlar şu bile şampiyon takım için skandal durum.

Biz her sene niye eksik oynamak durumundayız bir kerede fazlalık olsun hem İlkay hem Hakan gelsin üstüne bir tane 2002 doğumlu genç çocuk alıp pişirelim.

Şu bile ciddi skandal CL listesine 4 tane boş kontenjanla gideceğiz.

1- Singo
2- Sanchez
3- Jakobs
4- Lemina
5- Torreira
6- Sara
7- Sallai
8- Sane
9- Osimhen
10- Icardi
11-Zaniolo(Belirsiz ?)
12- ?
12+1- ?
12+2- ?
2 orta saha ve bir Kaleci kesinlikle bitirmemiz gerekiyor
Orta sahaya Hakan Çalhanoğlu çekebilirsek bir tane 20 yaş civarında ciğersiz orta saha
Zaniolo durumuna göre sağ ayaklı sol kanat yine genç kontenjandan

2 orta saha lazım la ne 1i. çok geç kaldık çok. sol stoper yok kaleci yok. orta saha yok. barışın durumu ortada kanat yok. allah belanızı versin 75m a adam alıp şov yaparken iyiyse bu zamanda da sülalenize edilen küfürlere üzülmeyeceksiniz

Komedi filmi gibi resmen, 2 senedir şampiyonlar ligi finali oynayan adam kapımızda yatıyor bizim yönetim kış uykusunda. Adamı alırlarsa yönetimi kurtaracak belki göstereceği performansla haberleri yok.
Son sene nasıl finale geldiklerini ve finalde nasıl rezil rüsva olduklarını da gördük. Ayrıca o takımın oynadığı oyun ile bizim takımın oynadığı oyun sisteminin tamamen zıt olduğunu da hiç futbol bilmeyen birine sorarsan o bile bilir. Kelimelerle algı oluşturmak ram da budur. Bu adamın Keremden zerre farkı olmadığını daha 1 ay önce gördüğümüz halde ve İtalyan mafyası ile ilişkisi yazılıp çizildiği halde istiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt