Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.118
- 3.092
- 1.778
EmerySacma sapan konusan sensin. Ne kadar ismi nedir ben medenice tartışırım dalga gecmem neye göre yazdın yorumlarım kendimce falan size uzak seyler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EmerySacma sapan konusan sensin. Ne kadar ismi nedir ben medenice tartışırım dalga gecmem neye göre yazdın yorumlarım kendimce falan size uzak seyler
Bu saatten sonra bizimkilerin alacağı max kaleci
Rtaş kaynağin bir önemi yok diye söyledim can a yazdigim mesajda da zaten istediklerini yapmadiklari çok net açik herifin surati dün sirke satiyordu buradan belli. cago , tako ,haluk, romano , ornstein kimin ne dediginin bir önemi yok. Öylesine attim onu uydurma olmasın ne alaka savunmadi demesinler şekli bir alıntı almayayim diye. Hocamızın daimi savunma güçleri var biliyorsun ki.Toplantıdaydı herhalde kendisi masa olarak aktarmış bilgileri.
Al iste ya abi sizin hayat tarzınız bu yav. Ben cok biliyorum demem o şekilde davranan sözde dalga geçen sizler sinizOnu da sen bul cok biliyon ya
Sarı kart cezalısıymış.Hakan sakat deniyordu, sakatligi ne alemde acaba?
Gecen mac kadroda yokmus
Takılıyoruz rts kızma.Al iste ya abi sizin hayat tarzınız bu yav. Ben cok biliyorum demem o şekilde davranan sözde dalga geçen sizler siniz
Kaleciyle kapatsa ben fitim, o derece güven vermiyorlar..Hakan Tagı açılıyor da üzülüyorum. Millet bir heves ediyor ancak yönetim kaleci ile kapatacak haberleri yok.
2 orta saha ve bir Kaleci kesinlikle bitirmemiz gerekiyorŞu bile ciddi skandal CL listesine 4 tane boş kontenjanla gideceğiz.
1- Singo
2- Sanchez
3- Jakobs
4- Lemina
5- Torreira
6- Sara
7- Sallai
8- Sane
9- Osimhen
10- Icardi
11-Zaniolo(Belirsiz ?)
12- ?
12+1- ?
12+2- ?
Cok net yaOlması gereken
Ama olacak olan
Hakan - Torreira
Lemina - Sara
İlkay
2002 kuralına uygun
Lemina - Torreira
Kaan - Berkan
Sara
Icardi
Son sene nasıl finale geldiklerini ve finalde nasıl rezil rüsva olduklarını da gördük. Ayrıca o takımın oynadığı oyun ile bizim takımın oynadığı oyun sisteminin tamamen zıt olduğunu da hiç futbol bilmeyen birine sorarsan o bile bilir. Kelimelerle algı oluşturmak ram da budur. Bu adamın Keremden zerre farkı olmadığını daha 1 ay önce gördüğümüz halde ve İtalyan mafyası ile ilişkisi yazılıp çizildiği halde istiyoruz.Komedi filmi gibi resmen, 2 senedir şampiyonlar ligi finali oynayan adam kapımızda yatıyor bizim yönetim kış uykusunda. Adamı alırlarsa yönetimi kurtaracak belki göstereceği performansla haberleri yok.