- 3 Haziran 2015
- 57.475
- 66.706
- 4.143
Ersin Düzen: "Donnarumma ile Galatasaray, anlaşmak üzere diye biliyorum ben."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ersin Düzen: "Donnarumma ile Galatasaray, anlaşmak üzere diye biliyorum ben."
bağyan voleybalın hastasıyızvoleybol aslında güzel spor ha
Doğru düzgün birisini alamıyorsak gidip para harcamamıza da hiç gerek yok aslında. Potansiyelli genç bir kaleci alıp Günay ile en azından Ocak'a kadar idare edebiliriz. Madem beceremediler, parayı da gidip orta sahaya bassınlarKiralık bırakmaya sıcaklarmış
Kasada ki bozukluklara kadar verdik valla, yarınlar yokmuşçasına para saydık adama. İyi çıksa bari yoksa fena patates olacaz.Ulann biz singoya niye 30 milyon euro verdik allahım kafayı yicem
Sanki kalecimiz orta sahamız tam da bek transferi yapıyoruz puh allah sizi kahretmesin
Değil zaten. Ama mesele o değil. Mesele, bir adamın peşinde aylarca vakit kaybedip, o adamı bile almayı becerememek, üstüne üstlük Fener'e kaptırmak.Ederson işine millet yangın yaptı ama son sezon izlediğim Ederson asla 15m bonservis 10m yıllık para verilecek bir adam değil.
Ligi felan zor götürür bu takim. Yorgunluklar sakatliklar cezalar. Cok dar ve asiri eksik kadroyapacak bir şey yok şu saatten sonra ocak ayına odaklanalım. ligi götürür de bu takım avrupada elek olacağız.