Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam seçimi kazanmak için

Keremi
Asensio yu
Edersonu bitirdi

Adam istediği an getiriyo parasal güçte böyle bişey. Demek bu herif 1 şampiyonluk kazansa çekeceğimiz var.
Sadece para ile anca bu oluyor işte. GS nin elinden Fred, Skrinir, Sebastian, Amrabat, Oğuz Aydın, Levent, Kostic’i alıyor. Sonuç? Tutmayan ve saçılan bir ton para.

Moral bozmaya gerek yok, ben aksine seviniyorum. Bu maliyetlere kimsenin girmeye tıpası yemez. Ali Koç ebedi başkanlığına gidiyor.

Ulan şerefsizler Galatasaray bu paraları nerden buluyor diyordunuz herif ederson ve kereme osimhen ayarında harcama yaptı.

Medyada satılmıs itler konuşur mu tabiki hayır.

Sadece para ile anca bu oluyor işte. GS nin elinden Fred, Skrinir, Sebastian, Amrabat, Oğuz Aydın, Levent, Kostic’i alıyor. Sonuç? Tutmayan ve saçılan bir ton para.

Moral bozmaya gerek yok, ben aksine seviniyorum. Bu maliyetlere kimsenin girmeye tıpası yemez. Ali Koç ebedi başkanlığına gidiyor.
Onların har vurup harman savurması bizim yönetimin ve teknik kadronun yaptığı saçmalıkları örtüyor mu? Bizim başarı kriterimiz Fenerbahçe mi?

Uğurcan bu gece 30 milyon oldu

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan'ın kendini bize transfer ettirmeye çalışmasından sonra, bugünki performansını gören Inter yönetimi Hakan'ı bize önerirse belki alabiliriz.

Bu da bitmis. Ulan biz mi 3 senedir üst üste sampiyon olup cle katiliyoruz, bunlar mi

Defol yönetim birakin bizi

Betisin Antony görüşmesinde 6 M maaş talebi mi ne tıkamış durumu ya da ben yanlış hatırlıyor olabilirim.

Jaden Sancho şartları ne bilmem ama olabilir duruyor .
Onana - Maguire derken artık Manchester Unitedlı futbolculara karşı istekli gibisin reis heaaaaa :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt