Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.186
- 95.244
- 4.978
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Top yonetim ve hocada iste, biz ne desek bos.O parayı hiçbir zaman vermeyecekler; çünkü neoma barışı yamayan menajerler.. o menajerler Galatasaray’ın kesesine girmesi gereken parayı kendi ceplerine istiyorlar. Onun için ya gitmeyecek ya ucuza gidecek. Çünkü götürülme sebebi, menajerlerin parsayı toplaması ve dönüşte de fb yapması için
Mali açıdan başarılı demedim zaten, en azından başarısızlardan bizi kurtardığı ve cuesta gibilerini sokmayarak zarar vermediği için başarılı addedilebilir. Zarar vermemek de artık bir başarıdır bu toplumda. Erden dışında bizim yönetim, fb, bjk, başak vs yönetimlerin hepsi zarar veriyorlar. Bir gözgöz var iyi yönetilen.. böyle bir ortamdayız..Maliyet başarısı nedir gelen adamlardaki? Küçümsediğim bir şey yok.
Silin arkadaslar
Ee o mesajda maliyetlerde başarı yok yazıyor. İstenilen adamları fiyat başarısı olmadan aldı dedim ben de ama en az 3 eksik daha var.Mali açıdan başarılı demedim zaten, en azından başarısızlardan bizi kurtardığı ve cuesta gibilerini sokmayarak zarar vermediği için başarılı addedilebilir. Zarar vermemek de artık bir başarıdır bu toplumda. Erden dışında bizim yönetim, fb, bjk, başak vs yönetimlerin hepsi zarar veriyorlar. Bir gözgöz var iyi yönetilen.. böyle bir ortamdayız..
İstediği kadar ağlasın, evet burası singonun takımı, ama dingonun ahırı değil. O sözleşmeyle bağlı.. Barış değil, menajerler Galatasaray’ı dize getiremeyecek.. diz çöken yönetim defolup gitsin…Top yonetim ve hocada iste, biz ne desek bos.
Sinan kanalinda guzel anlatti bu olayim 100 M dolar paket var, gidin alin diye. 50 M nu adama verecekleri maas, komisyinlar vs yuzunden de bize 30 a yakin teklif yapiyorlar iste.
Kabul etmedigimiz acik bu durumu.bekleyip gorecegiz.
Bugun kadroda olmayisi, hala en ufak pismanlik belirtisi gostermedigi icin BAY sonuna kadar gitmeyi zorlayacak diye bakiyorum ben. Burda gitmezse bile disiplin devreye girmeli. Her aglayana hemen mama yok.bunun önünün acilmamasi lazim.
Vallah ben iyi bir örnek teşkil eder miyim bilmem.@Mert Aydinli ve @Can BÜYÜK gitmişti onlar bilgilendirse daha iyi olur.
Belki @Kemal Tan Canatan da bilir.
Adam oynadi ya hahahaha
Osimhen hastanedeyken görüsmüsŞu adam çok sıkıntılı dönemden geçti acaba yardımcı olan olmuşmudur keşke osinin haberi olsaydı.
Silin arkadaslar
Ahmet de var evetBarış (?) ve Ahmet de var.
kötü niyetli oldugunu söylemedim, cok da ugrasiyor olabilirO kdr uğraşıyor cbinden para veriyor uçağıyla oraya buraya gidiyor cimbom için ama burda simitçi deniyor adama. Komisyonuna bakan gardi saneyi çözmüş oluyo da (nasıl çözmek anlamadım adam gelmek istemese gelmezdi zaten premier lig takımlarının çok üstünde maaş versik herife) abdullah bey hiç bir katkı yapmamış oluyor. İşte buna yuh çekmemek elde değil.
Ne dediğini anlamıştım, dedim ya cevap mesajımda da işin şamatası diye.Ee o mesajda maliyetlerde başarı yok yazıyor. İstenilen adamları fiyat başarısı olmadan aldı dedim ben de ama en az 3 eksik daha var.
Hatiple kıyaslarsak ayvayı yemişiz.