Transfer Nöbeti #18

GzjSJbPbsAAIScQ
Bu gerçek mi

O parayı hiçbir zaman vermeyecekler; çünkü neoma barışı yamayan menajerler.. o menajerler Galatasaray’ın kesesine girmesi gereken parayı kendi ceplerine istiyorlar. Onun için ya gitmeyecek ya ucuza gidecek. Çünkü götürülme sebebi, menajerlerin parsayı toplaması ve dönüşte de fb yapması için
Top yonetim ve hocada iste, biz ne desek bos.

Sinan kanalinda guzel anlatti bu olayim 100 M dolar paket var, gidin alin diye. 50 M nu adama verecekleri maas, komisyinlar vs yuzunden de bize 30 a yakin teklif yapiyorlar iste.

Kabul etmedigimiz acik bu durumu.bekleyip gorecegiz.

Bugun kadroda olmayisi, hala en ufak pismanlik belirtisi gostermedigi icin BAY sonuna kadar gitmeyi zorlayacak diye bakiyorum ben. Burda gitmezse bile disiplin devreye girmeli. Her aglayana hemen mama yok.bunun önünün acilmamasi lazim.

Maliyet başarısı nedir gelen adamlardaki? Küçümsediğim bir şey yok.
Mali açıdan başarılı demedim zaten, en azından başarısızlardan bizi kurtardığı ve cuesta gibilerini sokmayarak zarar vermediği için başarılı addedilebilir. Zarar vermemek de artık bir başarıdır bu toplumda. Erden dışında bizim yönetim, fb, bjk, başak vs yönetimlerin hepsi zarar veriyorlar. Bir gözgöz var iyi yönetilen.. böyle bir ortamdayız..

20 M Dolar olmasin bu arada Yusuf icin? 16 mi 17 mi euro ediyor. Buyuk aptallik

Mali açıdan başarılı demedim zaten, en azından başarısızlardan bizi kurtardığı ve cuesta gibilerini sokmayarak zarar vermediği için başarılı addedilebilir. Zarar vermemek de artık bir başarıdır bu toplumda. Erden dışında bizim yönetim, fb, bjk, başak vs yönetimlerin hepsi zarar veriyorlar. Bir gözgöz var iyi yönetilen.. böyle bir ortamdayız..
Ee o mesajda maliyetlerde başarı yok yazıyor. İstenilen adamları fiyat başarısı olmadan aldı dedim ben de ama en az 3 eksik daha var.

Hatiple kıyaslarsak ayvayı yemişiz.

Top yonetim ve hocada iste, biz ne desek bos.

Sinan kanalinda guzel anlatti bu olayim 100 M dolar paket var, gidin alin diye. 50 M nu adama verecekleri maas, komisyinlar vs yuzunden de bize 30 a yakin teklif yapiyorlar iste.

Kabul etmedigimiz acik bu durumu.bekleyip gorecegiz.

Bugun kadroda olmayisi, hala en ufak pismanlik belirtisi gostermedigi icin BAY sonuna kadar gitmeyi zorlayacak diye bakiyorum ben. Burda gitmezse bile disiplin devreye girmeli. Her aglayana hemen mama yok.bunun önünün acilmamasi lazim.
İstediği kadar ağlasın, evet burası singonun takımı, ama dingonun ahırı değil. O sözleşmeyle bağlı.. Barış değil, menajerler Galatasaray’ı dize getiremeyecek.. diz çöken yönetim defolup gitsin…

@Mert Aydinli ve @Can BÜYÜK gitmişti onlar bilgilendirse daha iyi olur.

Belki @Kemal Tan Canatan da bilir.
Vallah ben iyi bir örnek teşkil eder miyim bilmem.

Zamanında Schalke deplasmanına bilet alabilmek için Schalke'ya üye olmuştum. Iki yıl 100€ üyelik ücreti ödemek zorunda kalmıştım. Üstüne tabi bir de 4 bilet parası.

Deplasman maçına deplasman tribününden bilet bulmak imkansız gibi bir şey. Herhalde hepsini ua denen polarcılara emanet ediyorlar. Kulüp üzerinden temin edememiştim ben hiç. Kulüpten birine ulaşmak bile imkansız. Mail falan yazıyorsun bir Allah'ın kulu cevap yazmıyor.

Avrupa kulüplerinde deplasman biletleri kulübün kendi sitesinden satılıyor aynı normal biletler gibi. Bu konuda da geriden geliyoruz maalesef.

Frankfurt kombinesi olan birini bulmaya çalışacağım Frankfurt maçı için. Ama iç sahadaki Liver maçına gelmeyi düşünüyorum bilet işi olursa, uçak biletini alacağım haftaya iptal etme hakkıyla. Maç biletini de bir türlü ayarlamaya çabalayacağım artık.

@Emre Bari

Muhtemelen bunlar yanlış APK'yı indirmiş. Android iyidir hoştur ama kullanmasını bilmezsen patlarsın. Birçok uygulamanın kopyasını yapmış adamlar, hoş bu tarz uygulamaların zaten orjinali bile sıkıntı. Adama kart bilgilerini giriyorsun, ama girdiğin uygulama zaten korsancılık amacıyla üretilmiş. Ne bir muhatabın var, ne ismini cismini bildiğin birisi var... Uzak durmak lazım en başta.

O kdr uğraşıyor cbinden para veriyor uçağıyla oraya buraya gidiyor cimbom için ama burda simitçi deniyor adama. Komisyonuna bakan gardi saneyi çözmüş oluyo da (nasıl çözmek anlamadım adam gelmek istemese gelmezdi zaten premier lig takımlarının çok üstünde maaş versik herife) abdullah bey hiç bir katkı yapmamış oluyor. İşte buna yuh çekmemek elde değil.
kötü niyetli oldugunu söylemedim, cok da ugrasiyor olabilir

ama becerikli biri oldugunu düsünmüyorum

Ee o mesajda maliyetlerde başarı yok yazıyor. İstenilen adamları fiyat başarısı olmadan aldı dedim ben de ama en az 3 eksik daha var.

Hatiple kıyaslarsak ayvayı yemişiz.
Ne dediğini anlamıştım, dedim ya cevap mesajımda da işin şamatası diye.

Uğurcan, Bissouma (sağlam ise tabi) ve u23 bir stoper gelse uygun maliyetle, başarılı kabul eder misin?

Sane ve Osimhen transferlerinde başarı var mı?

2 saat önce falan city psg ile de anlasmak uzere %90 ufak detaylar kaldi ederson giderse donna yeni kaleci olacak demiş

30 küsür milyon Bons 5 milyon avro maaşa Anadolu takımlarının 1.5. milyon Euro'ya getireceği kalibrede topçu alan adama transfer sihirbazı diyecek halimiz yok

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt