Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.529
- 22.902
- 2.393
Lakap taktığından değil Kobe hayrani ondan.kendi kendine lakapta takmış
karamamba yılanı nedir
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lakap taktığından değil Kobe hayrani ondan.kendi kendine lakapta takmış
karamamba yılanı nedir
ziyech sag kanat yalnızŞu an orta saha rotasyonumuz... Allah yar ve yardımıcımız olsun.
Torreira - Kerem Demirbay/Oliveira
Ziyech
Zaten sıkıntı da orada başlıyor adam kalmadı.ziyech sag kanat yalnız
zaniolo koşa koşa mı gitti bilmemde en azından zaniolo hem pozisyon hemde "altın çocuk" lakabı ile daha göz önünde bir adam. villa'dan üstüne sıçaramada yapabilir.zaniolo gibi safkan italyan bile aston villaya kosa kosa gitti. allahın arabı ingiltereye kapagı atsa daha ne ister.
Hmm haklısın, Lisans Bot’ta görmeyince isyan ettik. Kaldı numarası…Lİsansı çıktı diye biliyorum yav - forma numarası bilmiyorumda. Lisans olayını halletmişlerdi Tete'den önce hatta sanki
Valla O kadar arastirdim kilosu hakkinda ne bir resim'ne bir haber buldum en kilolu resmi olarak bunu buldum.Gecenki nobet konusunda duruyor resmi, Tottenham forumundan atildi.
Erden abi diye özellikle belirtmesi
kendi kendine lakapta takmış
karamamba yılanı nedir
keşke lakabı yerine faydasını görseydikilk defa lakabını gördüm inanırmısın
2 senedir bizde herifin lakabı varmış
şaşkınım
burda oyuncuya sövüyor diye taraftara laf atanlar utanır mıErden abi diye özellikle belirtmesi
Kendisine sövdüğü için gitmek istediği iddia edilen taraftara teşekkür etmesi
Fakat hocama demeden teknik ekip diyip geçiştirmesi
Oyuncuların neden gitmek istediği açık
araplar ingiltere sever. italya bir arabın yaşamak isteyecegi yer degil.zaniolo koşa koşa mı gitti bilmemde en azından zaniolo hem pozisyon hemde "altın çocuk" lakabı ile daha göz önünde bir adam. villa'dan üstüne sıçaramada yapabilir.
Fulhamdan nereye gidecek 27 yaşındaki adam. Herif zaten italya/ floransada şu an ...kapağı atmış yani zaten avrupaya.
Erden abi diye özellikle belirtmesi
Kendisine sövdüğü için gitmek istediği iddia edilen taraftara teşekkür etmesi
Fakat hocama demeden teknik ekip diyip geçiştirmesi
Oyuncuların neden gitmek istediği açık
250 bin euroyu beyenmiyor musunkeşke lakabı yerine faydasını görseydik
umarım 5 milyonu alırızda bi faydası olur
Bu kadar ağır kontratlara girmişken, böyle yıldız isimler almışken kumar oynamak çok riskliydi bence. Şampiyonlar ligine giremediğimiz senaryoda ne Okan hoca kalırdı ne de Zaha, Ziyech gibi adamların bir anlamı kalırdı. Dediğim gibi şans yüzümüze güldü. Nokta atışı transferler ve biraz da zamanla toparlarız umarım.Molde'ye karşı alınabilinecek bir kumardı bence - batırma şansı var mıydı , gördük ki vardı. Ben anormal yüklenmiyorum o konuda açıkçası.
Oyuncuya sövmek yanlış ama sövülüyor diye gitti demek de yanlışburda oyuncuya sövüyor diye taraftara laf atanlar utanır mı
sanmam