Transfer Nöbeti #19 | 2023 Yaz Arşiv

Uefa listesine kadar 1 orta saha transferi yapılacağına inanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sofyan abini dinle ve bize gel "Only Gala" diyip ısrar et bak Ziyech de var Belhanda'yı istiyorsan onu da alalım.

Burhancan Terzi: "Transfer konusunda tüm işleri Erden bey yönetiyor çok kolay değil ama ben Galatasaray taraftarını yine mutlu edeceğini düşünüyorum."

Burhancan Terzi: "Ndidi işi olmuyor, Ndombole Galatasaray'ın transfer dönemi başından beri en kolay yapabileceği bir transfer."

Resmi olan kap. Fabrizio’nun yazdığı duyumdur bence El altından vermişlerdir onu bilemeyiz tabi. İlla Fred’i de almalıydık demiyorum ama 2.5 hafta sonra şampiyonlar ligi maçına çıkacağız ve elimizde Torreira hariç güvenebileceğimiz adam yok henüz. Umarım hazır bir adam getirebiliriz.

Burhan Can Terzi'ye göre Pogba ile ilgilenmişiz ama sağlık kontrolünden geçememiş...

gendüzi,hojberg,fofana, ve saymadığım bir 10 ismi daha aynı anda telaffuz eden bir adamın laflarına itibar edilmesi beni üzüyor
ve o adama daha çok prim veriyorsunuz

transfere gerek yok. torreira, demirbay, sergio, mertens rotasyonu yeterli. okan hoca gecen sene bundan daha kotu kadroyla sampiyon yaptı. yine yapacaktır.

Oyuncuya sövmek yanlış ama sövülüyor diye gitti demek de yanlış

Kaldı ki tribünde sokakta reelde öyle bir sövme durumu yok
Oyuncu kendide yetersiz oldugunu biliyor
Buyuk takim stresi dedikleri bu iste hep iyi faydali oynamak zorundasin
Ben 300.000 euro aliyorum neden bu stresi cekeyim gider orta sira takiminda oynarim diyen oyuncuda hic bir zaman seviye atlayamaz genoa uygun yer seneye Alanya geri alir kariyerini alanya antalya semalarinda tamamlar

Suc Berkanda degil ona 4 milyon yatirip Galatasaray a transfer edende

Resmi olan kap. Fabrizio’nun yazdığı duyumdur bence El altından vermişlerdir onu bilemeyiz tabi. İlla Fred’i de almalıydık demiyorum ama 2.5 hafta sonra şampiyonlar ligi maçına çıkacağız ve elimizde Torreira hariç güvenebileceğimiz adam yok henüz. Umarım hazır bir adam getirebiliriz.
Bonuslari bildirmiyorlar yav bu bilinen birsey.

15M € verecekler totalde.

İsimden bağımsız alacağımız adam mutlaka hazır olmalı. Ziyech veya Zaha gibi bekleyemeyiz.

Amkarbat uçurur

Torreira'yla da oynar Torreira yokken yerine de oynar

Atletico Man Utd Barcelona derken bize kalırsa efsane olur

En üst seviyede 5-6 sezonu daha var
gerçi evet ben hep ileri top taşıma diyorumda Torreira'a bir şey olursa o tarafa kaymada önemli baya

Burhancan Terzi: "Partey'i hem Galatasaray hem de fenerbahçe çok istiyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt