Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.732
- 66.531
- 4.933
Kötü bi transfer dönemi geçireceğimize şimdiden hazırlanın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam tersi bence, cogu kisiye sor burada benim dedigimi der. Umarim talibi cikar da gider, dun Arabistan haberleri cikmisti ama oraya gitmeyecegini dusunuyorum. Belki EPL'den biri isterse gidebilir diger turlu kalacak gibi cunku aldigi maas cok yuksek zaten maalesef.Ziyechte sezon boyu yattı nerdeyse bu dönemde Zaha baya çabalıyordu. Valla sezona net Zaha ile başlanır Ziyech güvenilir biri olsa takım takım dolaşmaz adamın mentali bitik. tabi herkesin kendi görüşü.
Ziyech takım takım falan dolaşmadı yav, Chelsea 40 m euro vermese hala Ajax’ta devam edebilirdi.Ziyechte sezon boyu yattı nerdeyse bu dönemde Zaha baya çabalıyordu. Valla sezona net Zaha ile başlanır Ziyech güvenilir biri olsa takım takım dolaşmaz adamın mentali bitik. tabi herkesin kendi görüşü.
Kamp olayı kendi açıklaması renkdaş. Sezona zaten sakat başladı sonradan toparladı sonra kadro kesiği filan olmadı. Buna rağmen istatistik anlamında kötü değil sadece bizim beklentimiz daha büyüktü. Duygusal biri olduğu belli yönetilebilir seneye takımda kalacaksa küsüp oturayım modu yok sürekli oynamayı istiyor.Zaha nın olayı yaz kampı geçirmesinde değil bence. Zaha şampiyonluk yarışında dominant oynayan bir takımın oyuncusu olmaktan çok uzak. Mental olarak da değişeceğini sanmıyorum. Mesela önceden barış için söylüyordum bunu ama barış ın karakteri falan bilmeden söylediğimiz sözlermiş bunlar. Çocuk hergğn birşey daha katmak için çalışıp kendini geliştiren bir oyuncu oldu. Fiziğini kullanıyor gücünü kullanıyor hızını kullanıyor tekniğini geliştiriyor. Ne yazık ki zaha sadece yeteneğine ve birebir adam eksiltmesine güveniyor. Repertuar da farklı bir oyun tarzı yok. Belki başka bir takımda yine idol olabilir ama Okan buruk takımında ancak yedekte oturur bu hali ile...
Puan tablosunda yerin daha ne olacak 102 puan ile şampiyon olmuşuz sanırsın kaybettik şampiyonluğu. Dursun'u savunacak diye söylediği laflara bak.
Ziyech takım takım falan dolaşmadı yav, Chelsea 40 m euro vermese hala Ajax’ta devam edebilirdi.
Aldıkları süreler bakımından Zaha ile Ziyech muhtemelen takımın en efektif oyuncularıdır btw biri çok iyi bitiriyor en kötü gününde bile diğeri tam bir kilit açıcı.