- 18 Temmuz 2009
- 80.873
- 225.802
- 5.093
Hem yüksek bonservis hem yüksek maaş vermek borcu milyarlara çıkaran mevzu zaten
Icardi dışında yapmadık bunu, yapmamalıyız da
Icardi dışında yapmadık bunu, yapmamalıyız da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iş bilen, vizyoner bir yöneticin olursa, 10 m euro bonservis ile icardi'yi, 6.5 m euro bonservis ile torriera'yı alabiliyorsun.hojberg e yıllık 5m veren maldır
Uğur Karakullukçu: "Galatasaray, Zeki Çelik ile çok ciddi bir şekilde ilgileniyor."
onun istemesinde bir sorun yok yaw, bizim vermememiz gerekiyor bence.tc'ye 1m+ sodexoya mı gelcek ne bekliyorsun geneç sene 40 maç epl yapmş adam
![]()
Pierre-Emile Hojbjerg | EPL Contracts & Salaries | Spotrac.com
Pierre-Emile Hojbjerg signed a 5 year, $26,000,000 contract with the Tottenham Hotspur F.C., including an average annual salary of $5,200,000. In 2024, Hojbjerg will earn a base salary of $5,200,000, while carrying a cap hit of $5,200,000.www.spotrac.com
Assette ben de cinnet geçiriyorumhay senin "praym dönemi" diyen çemçük ağzını.
ya şu sosyal medya gerçekten bir virüs gibi. bir ifade bir yerden bir yayılıyor, herkesin ağzında. praym praym. ulan en iyi dönemi desene. praym. geçiş oyunu, asset. yok kasset :/
haber gerçekten doru olabilir bu arada. tam cenk ergün kontratı. sevr anlaşması direkt.
yaw tamam da bunun yanında da bomboş geçirilen 2 dönem de var şampiyon olmasak zaten yönetim komple degişmişti.iş bilen, vizyoner bir yöneticin olursa, 10 m euro bonservis ile icardi'yi, 6.5 m euro bonservis ile torriera'yı alabiliyorsun.
sanchez'e 9.5 m euro, zaniolo'ya 15 m euro bonservisler de verildi mesela, ancak her ikisinden de kar edilecek. doğru adama bonservis verilir.
2 sene sonra 30 yaşına girecek bir "orta saha oyuncusuna" nereden baksan 40 yılda bir denk getirdiğin icardi maliyeti verilecek.
yazdıkça sinirleniyorum ya. inanılır gibi değil bak erden timur'a yapılan mobbing işi.
ben oli'den zani'den çıkıp orta sahaya o kontratı vermekte beis görmüom. hojberg'de parasını çıkarcak devamlılıkta durmakta benche. ki oraya az maaşlı topçu gelmicek zaten bu aşikar. sağ bekte denenebilir o durumonun istemesinde bir sorun yok yaw, bizim vermememiz gerekiyor bence.
Haha atmaya devam edin.Hojberg dün oyundan çıktıktan sonra telefondan transfer nöbetine girmiş diye bir bilgi var
En güzelini güvenç kurtar söylüyor. Set, geçiş oyunu,gegenpress bunlar boş abi ben anlamam koşcan mücadele etcen.hay senin "praym dönemi" diyen çemçük ağzını.
ya şu sosyal medya gerçekten bir virüs gibi. bir ifade bir yerden bir yayılıyor, herkesin ağzında. praym praym. ulan en iyi dönemi desene. praym. geçiş oyunu, asset. yok kasset :/
haber gerçekten doru olabilir bu arada. tam cenk ergün kontratı. sevr anlaşması direkt.
adam brüt 5m alıyor PL de. Geçen sene ne yaptı da net 5m vereceğiz? yaptığı 40 maç ortalama 15 dakika maç başıtc'ye 1m+ sodexoya mı gelcek ne bekliyorsun geneç sene 40 maç epl yapmş adam
![]()
Pierre-Emile Hojbjerg | EPL Contracts & Salaries | Spotrac.com
Pierre-Emile Hojbjerg signed a 5 year, $26,000,000 contract with the Tottenham Hotspur F.C., including an average annual salary of $5,200,000. In 2024, Hojbjerg will earn a base salary of $5,200,000, while carrying a cap hit of $5,200,000.www.spotrac.com
yüksek bonservis vereceksek daha genç bir topçu olmasını tercih ederim şahsen. paranın geri dönüşümü açısından.ben oli'den zani'den çıkıp orta sahaya o kontratı vermekte beis görmüom. hojberg'de parasını çıkarcak devamlılıkta durmakta benche. ki oraya az maaşlı topçu gelmicek zaten bu aşikar. sağ bekte denenebilir o durum
Hoşbeşe 350M bonservis, yıllık 175M maaş vermemiz hakkında yorumun nedir samimLaimer