Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 78.357
- 68.603
- 5.003
Yok mu bizi serin sulara daldıracak bir transfer yav yönetim:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kenanın yaşadığı kafayı iyi bilirim, güzel kafa yaşadı kenanımArkadaşlar yagmurdan aletler ıslandiığı için aletlerde sorun var , heley ye heley heley.
Bu adam istenmez mi bakmayin fb de yapamadigina adam gibi fakimda döktürür.
BAYhanı nasıl bilirsin, hakkında büyük bir sır öğrendimBAY zamanında birileri fena koymuş
dinlemek isterimBAYhanı nasıl bilirsin, hakkında büyük bir sır öğrendim
mal varlığı 20 (c)m dolar diyorlardinlemek isterim
Böyle bir şey buldum
Allan Saint-Maximin'in Galatasaray'ın ön alan presi oynuna katacağı hiç birşey yok. Okan buruk'un aklının ucundan bile geçmiyordur muhtemelen.
kardeşihep karıştırıyorum bu mu iyiydi kardeşi mi
Kardeşi uçak bu tank.hep karıştırıyorum bu mu iyiydi kardeşi mi
Ne Oguz aydin mis arkadas hic bir buyuk macta ortada görünmediBaris alper ve sara ilk 11 oyuncumuz olmamalilar ikisininde satilmasi lazim
Gecen sezon oguz aydini kacirarak buyuk hata ettik. Solda eren sagda oguz ile uzun yillar goturecek saglam bir yerli ikili yakalamis olacaktik.Bu okan bende kanat cok diyip aldirmadi.Sonra gitti kutucuya 6.5 milyon verdirtti.Sallaiye keza bir suru para harcatti son dakika da.
Okan plansiz gunubirlik kendince uydurup gecen bir adam.Güvenipte bilinmedik oyuncular alma hatasina dusmeyiz demek isterdim ama kesin yine kendince sapkadan tavsan cikarma hevesiyle oyuncular aldirtacak
Hatta leminayi kesmek icin yerine adam bile bakiyordur sirf taraftar istedi gibi bir algi olustu diye
Leminaya hala sicak batigini dusunmuyorum.Cuestaya bile daha cok deger veriyordur leminadan.