Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonunda kabul edip gidecek gecen senede kabul etmişti bu senede edecek son saniyeye kadar bekleyip en yuksek teklifi gormek isteyecektir bir iki gune biter bu transfer
Bizimkilerde biliyor gittigini basina servis edilen 20 verdik haberleri hep bundan biz kimseye 20 filan veremeyiz biz 20 verdik napalim adamlar 30 verdi diyecekler
Geçen sene son ana kadar reddetti. Son gün kabul etti Arabistan’ı. Şimdi Araplar hemen bitirmek istiyorlar. Bu nedenle şartları zorluyorlar. Son güne kalsa olmazdı bizim iş de şimdi Haziran başında kolay kolay kimse gitmez oraya

Geçen sene son ana kadar reddetti. Son gün kabul etti Arabistan’ı. Şimdi Araplar hemen bitirmek istiyorlar. Bu nedenle şartları zorluyorlar. Son güne kalsa olmazdı bizim iş de şimdi Haziran başında kolay kolay kimse gitmez oraya
Gider gider merak etme oyuncuyu avrupadan isteyen bir tek klup yok
Olamayacagini zaten soylemistim
Hic bir avrupa klubu net 20 milyon maas vermez osimhene afrikali topcu icin para herseydir
Adam resmen kabile besliyor
Kararini vermek zorunda bizde kalkarsak masadan ortada kalir
Bak gor bir haftaya 35 40 milyon arasi arabistana yolcu olur

Yurtici transferde kaynak belli olmaz ya menajeri arkadasi olabilir icerden eyupten birini taniyor olabilir
Serdar aziz transferini dede nasil bildi
Menajeri arkadasiydi
Son 3 seneye bakarsak yurt ici kaynaklarin birsey bildigi olmamistir, hele o dedigin herif 100 yildir kolpaci :D

Osimhene teklif verip fazla süre vermeden karar vermesini istemek lazım.Cok uçuk rakamlar konuşulmaya başlandı senelik 20 felan Osimheni çok seviyorum ama çok doğru bulmuyorum bu rakamları.Bastan kadro kuralacak rakamlar bunlar.

avrupada net 20 milyon euro kazanan 5 tane futbolcu var mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt