Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3'lü defansa dönmeyi düşünsek

O zaman orta sahaya veya kanatlara bir yerli yazabiliriz

Mesela formu iyi olsa Emre Kılınç veya Barış Alper olabilirdi

Bence defansta yerli kullanmak pek uygun değil

Çünkü iyi bir isim yok öyle
Üçlü için iyi oyun bilgisi lazım oda değil biz de Türkiye’de hiç yok oyuncu genelinde yani. Olsa bir ihtimal müldür ya da Kaan monte edilebilirdi.

Barış Alper’in yetenek olarak ligde tutunabileceğine inanmıyorum. Burak gibi bir evrimden bahsediliyor mu Burak Antalyadayken bile orta saha falan oynarken yetenekliydi. Bu arkadaşın öyle bir yeteneği ya da mental zekası yok

Şu an bu adamı biz alsak Kasımpaşa’da oyuncu mi alınır gene mi komisyon cümleleri havada uçuşacaktı. olmaz o yüzden o iş. Fener olsa ya da Beşiktaş onlar için muazzam olurdu. Ama şu ortamda bizimkilerin olmaması daha iyi oldu.
Bize istemezdim ama bu kadar kanat almalarına şaşırdım. Nwakame-Visca-Çinden gelen-Ömür-Yusuf. Doğuhan Aral için peşin para istemişler galiba. Ondan olmayınca Yusuf almışlar.

Şu an bu adamı biz alsak Kasımpaşa’da oyuncu mi alınır gene mi komisyon cümleleri havada uçuşacaktı. olmaz o yüzden o iş. Fener olsa ya da Beşiktaş onlar için muazzam olurdu. Ama şu ortamda bizimkilerin olmaması daha iyi oldu.
Tek bir Türk oyuncu isterim bizim ligden Anadolu da oynayan Abdulkerim Bardakçı bu adam cidden başka bam güm Türk stoperlerden değil savunma lideri geriden oyunu baya iyi başlatıyor ve solak Marcao giderse direk al koy takıma bakma arkaya

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada Assuncao sürprizi olabilir: malum bizim hocamız için fiziği zayıfsa oyuncu çöp. Atalay Barış Alperden kat kat iyi oyuncu yetenek olarak ama denemedi bile. Aytaç kalıplı olduğu için ona fiziği çok iyi diye bakıyordu.

Ben Atalayı da deneyebileceğini düşünüyorum bu arada. yetenek olarak aşırı iyi bir çocuk aslında ama denemediler hiç kupa maçında dahi.

Atalay Yunus’tan falan iyi oyuncu idi alt yapıda

Arda turan olabilir, samimi bulmuyorum ben ardayi. Hareketleri filan itici baya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt