Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.514
- 36.057
- 2.773
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üçlü için iyi oyun bilgisi lazım oda değil biz de Türkiye’de hiç yok oyuncu genelinde yani. Olsa bir ihtimal müldür ya da Kaan monte edilebilirdi.3'lü defansa dönmeyi düşünsek
O zaman orta sahaya veya kanatlara bir yerli yazabiliriz
Mesela formu iyi olsa Emre Kılınç veya Barış Alper olabilirdi
Bence defansta yerli kullanmak pek uygun değil
Çünkü iyi bir isim yok öyle
Bana biraz mamalanma sonrası yapılan haber gibi geldi doğru da olabilir futbol bilgisi fatih hocadan yüksek olmasa guardiolanin as danışmanı olamaz zaten uzun yıllarAlparslandır
takım daha nasıl kötü gidecek küme düseriz en fazlaaşırı olumlu haberlerin altında bir çakallık olduğunu düşünüyorum
takım kötü giderse millet iyice yeni hocaya kinlensin diye yapılıyor gibi
şu anki gidiş sürerse diyelimtakım daha nasıl kötü gidecek küme düseriz en fazla
hoca degisikligi iyi gelir bize topculardan mutsuz olanın cıkacagını sanmam ismail haric bakma sen terime baba falan dediklerini kimse terim yüzünden kendine sövdürmek istemez sahadaşu anki gidiş sürerse diyelim
Bize istemezdim ama bu kadar kanat almalarına şaşırdım. Nwakame-Visca-Çinden gelen-Ömür-Yusuf. Doğuhan Aral için peşin para istemişler galiba. Ondan olmayınca Yusuf almışlar.Şu an bu adamı biz alsak Kasımpaşa’da oyuncu mi alınır gene mi komisyon cümleleri havada uçuşacaktı. olmaz o yüzden o iş. Fener olsa ya da Beşiktaş onlar için muazzam olurdu. Ama şu ortamda bizimkilerin olmaması daha iyi oldu.
Tek bir Türk oyuncu isterim bizim ligden Anadolu da oynayan Abdulkerim Bardakçı bu adam cidden başka bam güm Türk stoperlerden değil savunma lideri geriden oyunu baya iyi başlatıyor ve solak Marcao giderse direk al koy takıma bakma arkayaŞu an bu adamı biz alsak Kasımpaşa’da oyuncu mi alınır gene mi komisyon cümleleri havada uçuşacaktı. olmaz o yüzden o iş. Fener olsa ya da Beşiktaş onlar için muazzam olurdu. Ama şu ortamda bizimkilerin olmaması daha iyi oldu.
Rezalet işler dönüyor, oyuncular kumpas kurmuş adeta.
aşırı olumlu haberlerin altında bir çakallık olduğunu düşünüyorum
takım kötü giderse millet iyice yeni hocaya kinlensin diye yapılıyor gibi