Tunahan Kula
Parçalı Üye
- 17 Ocak 2021
- 2.550
- 2.575
- 563
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yav bende kaan ayhanı önlibero için düşündüm.malum berkan çok mücadeleci ama gününde oldugunda pasları iyi.bu da risk bizim için.pozisyon almayı bilmiyo,alanını bosaltıyo.bence kesin kanat alacaz kaan transferini sadece stoper alternatifi olarak düşünmüyorum orta saha alternatifi amaçlıda yapılmış olabilir o yüzden kanat forvet alacaz gibi
baba yusufun haritada sakat.marttan önce zor katkı almakYusuf da kiralanmali
Neyse ben unuttum çingeneyi. Suçu var yok ona bakmam ben, transfer olduktan sonra ki açiklamari ve haraketleri beni ziyadesiyle rahatsiz etmistiBir şeyi çok istersin gerçekleşmezse ondan sonra is farkli psikolojiye bürünür
Ben seni severim Sergen ama Okan Hocaya Okan demeyi bırak artık hoş olmuyor saygısızlık oluyorosame sharaui içinde atak yapar mıyız acaba?okanda fatih hoca gibi takıntılı.kaan ayhan ve mert müldüre takmıs.büyük ihitmal dembeleyi de zorluyoruz
ogi diyek o zaman.futbolcuyken öyle diyolarmışBen seni severim Sergen ama Okan Hocaya Okan demeyi bırak artık hoş olmuyor saygısızlık oluyor
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kral ya biz ne biliyorsak transferle ilgili o da o kadar biliyorEmre kaplan gördüğüm en tirt muhabir olabilir, bu kadar camianın içinde olup da hiç haber alamamak büyük beceri
Off tam bizim ligi kucagina alacak guçte bir forvetForvet önerim atalantadan zapata. Bu sene forma şansı bulamıyor. İçinden gecer ligin.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seve seve saygı duyacak sen ve senin gibi olanlar o zamanda bakalım ogi diyebilecek misiniz?ogi diyek o zaman.futbolcuyken öyle diyolarmış