Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence kesin kanat alacaz kaan transferini sadece stoper alternatifi olarak düşünmüyorum orta saha alternatifi amaçlıda yapılmış olabilir o yüzden kanat forvet alacaz gibi
yav bende kaan ayhanı önlibero için düşündüm.malum berkan çok mücadeleci ama gününde oldugunda pasları iyi.bu da risk bizim için.pozisyon almayı bilmiyo,alanını bosaltıyo.

baran aksakayı da bugun u19 da izleyince 8-10 numara gibi kullanmanın büyük fayda saglayacagını düşünüyorum.bilekler inanılmaz,top tekiniği ve oyun zekası yüksek.her iki ayagı ile güzel goler attı bugun.ve sadece yürüyerek bile yapıyo istediklerini.bugun efe akman arkalarını topladı resmen

Sene sonu şampiyonluk kutlamalarına gedson ve Bruma gelir herhalde. Üzülüyorum bu heriflere.

Kadro’nun gereksiz sismesi yanlis olur

Ligde simdiye kadar 3 stoper kullandik,büyük ihtimal ross ve metehan’in performanslari soru isareti oldugu icin 4. Stoper olarak Kaan ayhan geldi

Kanat veya orta saha gereksiz mesela

Erto moura demiş 😂

SON DAKİKA - Rıza Çalımbay: ''Adana Demirspor'a kaybetmemizin birçok sebebi var ama bana göre en büyük sebep Galatasaray maçında verilmeyen golümüz. O maçın psikolojik etkisinden hala çıkamadık!''

Millet iyi makaraya sarmış..

şikeciler bakalım 2.lig oyuncusuna verdikleri rakamı dogru acıklayacakmı

2013te bi astroloji sitesine üyeydim.aslan burcu olan fenerbahceli çirkef bi kız aziz yıldırıma aziz dedim diye bogacaktı beni.okan hocam candır,ne diyem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt