Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Bu niye editlendi yaw neler oluyor?????
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hafta içi niye yönetime sallıyodun la o zaman.
Ben Yusuf demiri unutmustum hatirlattigin icin tsklerTaylan, Halil ve belki biraz Berkan disinda Süper Lig icinde takasla filan gönderilecek oyuncu yok.
Eskiden yerli kalitemiz cok düsüktü, hep siradan oyuncular kadroda geziyordu.
Simdi o dönemler geride kaldi. Kalitesini ispatlamis veya potansiyelli oyuncular üzerinde duruyoruz.
Kazimcan ve Yusuf Demir hala gelisim gösterebilecek yaslarda. Muhtemelen ikisini kiralik veririz yine.
Ben Yusuf demiri unutmustum hatirlattigin icin tskler
Ben olsam Eyüp Aydın’ı da kiraya veririm. Çocuk oynasın önünde transferle falan bir dünya adam olacak belli kiTaylan, Halil ve belki biraz Berkan disinda Süper Lig icinde takasla filan gönderilecek oyuncu yok.
Eskiden yerli kalitemiz cok düsüktü, hep siradan oyuncular kadroda geziyordu.
Simdi o dönemler geride kaldi. Kalitesini ispatlamis veya potansiyelli oyuncular üzerinde duruyoruz.
Kazimcan ve Yusuf Demir hala gelisim gösterebilecek yaslarda. Muhtemelen ikisini kiralik veririz yine.
Futboldan anlıyon.Abdülkadir'i almamız lazım hücum bölgesinin her yerinde oynuyor, orta saha bile oynuyor. Böyle joker ve standartı olan yerliyi kapacaksın. Kaan ve Barışın kattığı rahatlığa bak.