Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abdülkadir ömür cılız herifin teki arkadaşlar hiç mi maç izlemiyorsunuz? Standard bir oyunu yok.
En sevmediğim oyuncu tipi. Bence bizde iş yapmaz.

Taylan, Halil ve belki biraz Berkan disinda Süper Lig icinde takasla filan gönderilecek oyuncu yok.

Eskiden yerli kalitemiz cok düsüktü, hep siradan oyuncular kadroda geziyordu.
Simdi o dönemler geride kaldi. Kalitesini ispatlamis veya potansiyelli oyuncular üzerinde duruyoruz.

Kazimcan ve Yusuf Demir hala gelisim gösterebilecek yaslarda. Muhtemelen ikisini kiralik veririz yine.

Taylan, Halil ve belki biraz Berkan disinda Süper Lig icinde takasla filan gönderilecek oyuncu yok.

Simdi o dönemler geride kaldi. Kalitesini ispatlamis veya potansiyelli oyuncular üzerinde duruyoruz.

Kazimcan ve Yusuf Demir hala gelisim gösterebilecek yaslarda. Muhtemelen ikisini kiralik veririz yine.
Ben Yusuf demiri unutmustum hatirlattigin icin tskler

Ben Yusuf demiri unutmustum hatirlattigin icin tskler
Kolpa Kemal Kürek

Ben olsam Eyüp Aydın’ı da kiraya veririm. Çocuk oynasın önünde transferle falan bir dünya adam olacak belli ki

Yaşlı topçu transferine karşıyım ama Eriksen de erik gibi çok iyi futbolcu bence gerçekten burada doku bir tutsa Hagi gibi olsa şaşırmam burada araştırma aşaması önemli adamın yetenekleri tartışılmaz zaten ama zindeliği ve futbola odağı ne durumda acaba

Bu Ferdi de hic bir seye sicak degil orda oyna diyorlar oynamam diyor oraya gec diyorlar gecemem diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt