Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse bizim yonetim umarim bonservisli oyuncu alacagiz diye fazla da naz cekmesin baskalarindan. Artik Mikautadze olmayacagi kesin gibi oyuncu bu sezonu Lyon'da tamamlamak istermis.

Gouiri de sezon ortasinda ayrilmaya sicak bakmiyormus.

Marsilya da Wahi'yi ancak iyi paraya ve oyuncu kendisi gitmek isterse satisina izin verecekmis. Yani kisaca oyuncunun tutumuna bagli bu transfer ve en az 25 milyon euro isterlermis.

Şimdi üç gün transfer yapılmasın, x'te filan yangın başlar klasik, sonra saçma salak Jelert gibi birini tutup getirirler suçlu da taraftar olur. Az akıllı olsalar keşke ya.

Buendia kirala veya Ikone işte ben düz taraftar olarak sana kulübünde oynayamayan ve burada iş yapma potansiyeli üretiyorum kaldı ki Mika'yi alsak o ne kadar oynamış ve daha pahalı hem taraftarın gazını alırsın hem hucumun her yerinde oynayacak adam getirmiş olursun elin de rahatlar bana kalsa öncelik bile değil ama sonuçta hoca bunu istiyorsa bu alınacak demektir bunu böyle sakız gibi uzatıp, x geliyor, y imzaya kaldı ile her görüşmeyi sızdırıp, alamayıp, kendi üstündeki baskıyı arttırmak dışında hiçbir şey yaptıkları yok sonuç GS'nin paraları çöp oluyor

yangın yapılmazsa prag maçındaki gibi skorlar gelecek gercekten her mevkiye transfer ihtiyacı var. rakibin 15 milyona bundesligadan oyuncu indiriyo transferin ilk günü

Acil transfer bu fikstüre kadro dayanmaz

GhQH2ADXMAA1MOf.webp

Kel alaka olduğu gibi ben senin konusunu açtığın 700 scout bölümündeki futbolcunun çetelesini tutmadığımdan aynı kel alakalılıkta bi cevap veremeyeceğim, ayrıyetten Zahayı neden sevdiğim ve beğendiğiminin hesabını da vermiyecem neticesinde yıllarca Plde show yapmış bi adam ama şu an konusu değil. Werner ima ettiğim gibi hem 3lüde çift santfor oynuyabilir, 4lüde kanatlarda oynuyabilir, baya hızlı, gözden düşmüş vaziyette, bana göre devre arası mikutadzeye 25 vermektense bu tip bi hamleyle takıma derinlik katılabilir, o açıdan iyi bi hamle olur.
Zaha'nin bizdeki uyumsuzlugunu kast ettim ve ona ragmen toz kondurmaman, yoksa Palace'da yaptiklarindan dolayi begenmeni anlarim genelde herkes o Zaha'yi begeniyordu.

Werner isterse 10 tane pozisyonda oynayabilsin Bundesliga disinda hic bir takimda yapamadi. Neyse biz bu konuda anlasamayacagiz yeterki teknik ekip bu tarz bitmis oyuncularin pesinde gitmesin diye arzuluyorum. Oyle oyuncuya gidecekleri yerine Mika mi olur Wahi mi olur onlara 20 milyon euro versinler daha iyi bana gore.

93 yaşinda ki lacazette in arkasında otur yedek bekle artist herif

Neyse bizim yonetim umarim bonservisli oyuncu alacagiz diye fazla da naz cekmesin baskalarindan. Artik Mikautadze olmayacagi kesin gibi oyuncu bu sezonu Lyon'da tamamlamak istermis.

Gouiri de sezon ortasinda ayrilmaya sicak bakmiyormus.

Marsilya da Wahi'yi ancak iyi paraya ve oyuncu kendisi gitmek isterse satisina izin verecekmis. Yani kisaca oyuncunun tutumuna bagli bu transfer ve en az 25 milyon euro isterlermis.
Wahi olma ihtimali var bizim bütçe 25 milyon civarı olduğu için. Gouri'de sıcak bakmıyorum dese bile Rennes onay verirse oluru yüksek isimlerden bence Gouri'de olayı Rennes'in alacağı kanat belirler onu almadan göndermezler o yüzden biraz zaman alır. Mikautadze ise dediğin gibi artık oluru yok. Eğer transferi AL için yapıyorsak bence acele etmeye gerek yok bence doğru ismin gelmesi daha önemli ayın sonunda yada Şubat'ın başında gelir 2 transfer umarım doğu isimler olur.

saranın 2 maç daha olmamasından bahsediliyor.. orta saha katkısız iki maç.. şişir şişir..

Yav transfere gerek yok şimdi azıcık bekle jelert gibi panik transferi yapma skriniar napoliye gitmeyecek azıcız önsezi yav italyaya gitmeynce mecbur elde kalcak sana paslicaklar, okafor transferi olmuyor milan kanat almaz yani rashford işi olmaz 9.5 için fırsat transferi olarak beklet ondan bğaımsız bir 9.5-10 oynayanilen oyuncu al mika olmadı mı git correa çek gouiri denen bedeviye gerek yok. Bu kadar basit yav azıcık analiz yeter

Instagram postlarina bakinca kari kiz havuz keyif goruyorum calismaya dair hic bir iz yok
Valla gölge etmesin de skandallarıyla başka ihsan istemez yazın da river miver ordan bi takıma satarız

Osi de gidecek,yeni sezonda forvetimiz batshuayi olacak

Sen beğeniyodun en azından koşuyo diyodun hatırladığım kadarıyla hala aynı fikirde misin

Nelsson
Jelert
Ziyech
Yusuf

4 tane satilmasi gereken oyuncu var. Bu adamlarin bir an önce gönderilip yabanci transferlerine baslanmasi gerekyior.

Ayrica yerli transferi yapmak icin kimseyi beklememize gerek yok.

Transfer dönemi bittikten sonra ilk macimiz Rize deplasmani, sonra ic sahada Fener.

Transfer dönemi acikken oynanacak olan maclar:
Hatay (D)
Konya
Gaziantep (D)
Adana

Gaziantep ic sahada iyi bir futbol oynuyor. Özellikle sakat-ceza durumuna göre kadronun icler acisi bir hal alma ihtimali göz önünde bulundurulmali ve transferler yetistirilip eksiksiz kadro saglanmali.

Kadromuz sezonu buraya iyi bir sekilde getirdi ama gercekten tükenmek üzereyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt