- 26 Kasım 2012
- 185.610
- 258.308
- 5.998
gpt senin jargonunla konuşuyor yav anlamadım
ismini Ahbert olarak lanse ederek herifle muhabbete giriştiğin anlaşılıyor AHMET
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gpt senin jargonunla konuşuyor yav anlamadım
Haa.. ismimi takip edemiyorum ki oğuzum. keramettinin ruh haline göre değişiyor ismimİsmin Savaş değil mi?
Bence Van Dick alacagiz
transfer işlerinden elimi eteğimi çektim ekmeğimizin peşindeyiz azıcık anlayış yauvyine millete mi kandiriyon @Ahmet Usta
Zaha'nin bizdeki uyumsuzlugunu kast ettim ve ona ragmen toz kondurmaman, yoksa Palace'da yaptiklarindan dolayi begenmeni anlarim genelde herkes o Zaha'yi begeniyordu.Kel alaka olduğu gibi ben senin konusunu açtığın 700 scout bölümündeki futbolcunun çetelesini tutmadığımdan aynı kel alakalılıkta bi cevap veremeyeceğim, ayrıyetten Zahayı neden sevdiğim ve beğendiğiminin hesabını da vermiyecem neticesinde yıllarca Plde show yapmış bi adam ama şu an konusu değil. Werner ima ettiğim gibi hem 3lüde çift santfor oynuyabilir, 4lüde kanatlarda oynuyabilir, baya hızlı, gözden düşmüş vaziyette, bana göre devre arası mikutadzeye 25 vermektense bu tip bi hamleyle takıma derinlik katılabilir, o açıdan iyi bi hamle olur.
Anam bu ne!!!
Wahi olma ihtimali var bizim bütçe 25 milyon civarı olduğu için. Gouri'de sıcak bakmıyorum dese bile Rennes onay verirse oluru yüksek isimlerden bence Gouri'de olayı Rennes'in alacağı kanat belirler onu almadan göndermezler o yüzden biraz zaman alır. Mikautadze ise dediğin gibi artık oluru yok. Eğer transferi AL için yapıyorsak bence acele etmeye gerek yok bence doğru ismin gelmesi daha önemli ayın sonunda yada Şubat'ın başında gelir 2 transfer umarım doğu isimler olur.Neyse bizim yonetim umarim bonservisli oyuncu alacagiz diye fazla da naz cekmesin baskalarindan. Artik Mikautadze olmayacagi kesin gibi oyuncu bu sezonu Lyon'da tamamlamak istermis.
Gouiri de sezon ortasinda ayrilmaya sicak bakmiyormus.
Marsilya da Wahi'yi ancak iyi paraya ve oyuncu kendisi gitmek isterse satisina izin verecekmis. Yani kisaca oyuncunun tutumuna bagli bu transfer ve en az 25 milyon euro isterlermis.
Zor görünse de 2 sefer Istanbul disina ciikacagiz 6-7 hafta boyunca
Valla gölge etmesin de skandallarıyla başka ihsan istemez yazın da river miver ordan bi takıma satarızInstagram postlarina bakinca kari kiz havuz keyif goruyorum calismaya dair hic bir iz yok