Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle bir dünya yok. Tabiki transferle çözeceksin man city niye transferle çözüyor? O zaman toplayalım sokaktan 10 kişi oynasınlar taktikle.

Gideceksin
çok iyi skorer 10 numara alacaksın
Çok İyi stoper alacaksın
Çok iyi 6 numara alacaksın
Çok iyi kanat alacaksın

Tüm sorunların çözülecek, çözülmüyorsa o zaman hocayı konuşacaksın

Ben transfer olmasın demiyorum. Sorunum şu; dünkü maçı kazanmamız için transfere gerek yoktu, çok çok net benim açımdan.

Ben normal şartlarda kazanmamız gereken maçları daha rahat kazanalım diye transfere karşıyım.

Ortalığı yangın yerine çevirmişsiniz

Biz en kötü günümüzdeydik fb ise en iyi gününde

Bazı dönemler oluyor abi böyle malesef kimsenin beklemediği bir sonuçtu mesela Trabzon bu fenerden aşağı bir ekip değil bence o maçtaki oynadığımız oyunla bu günkü oyunun alakası yoktu yapacak bir şey yok önümüze bakıcaz ama yönetimin biraz aksiyon göstermesi lazım takıma ofansif orta saha ve forvet yedeği diye bağırıyor bu lig için 30-40 milyonluk orta sahalara gerek yok dennis maestrodan birini çekip sağlam kallavi bir 10 numara çekmeliyiz mevcut defans tendemi lig için yeter olursa Lookman+10 Numara birde Göztepe’den dennis çekip kapatalım derim

Atelticao ve city'den şöyle evire çevire bir dayak yemek lazım! Belki transfer yaparlar afam akıllı

Ben transfer olmasın demiyorum. Sorunum şu; dünkü maçı kazanmamız için transfere gerek yoktu, çok çok net benim açımdan.

Ben normal şartlarda kazanmamız gereken maçları daha rahat kazanalım diye transfere karşıyım.
Senin açın yanlış işte. Nasıl gerek yoktu adamların yedekten talisca girdi sende kimse girmedi. Medya özellikle sözde gs medyası ve vole tayfa gs trasfer gerek yok diye işledi siz. Aynı anda fener ilk gün 3 transfer yaptı şimdi onları övüyorlar

Oyuncunun ya da eldekinin daha iyisini istemek güzel.Ama iyi olanı,en azından son dönemde iyi oynayanı da boklamamali.

Sara olmayınca da dün gördük ilkyariyi.

İsmailin bence daha iyi oynadığı bi maçta gondouzi resitali okuduk

Uğurcan
Singo Davinson Abdülkerim Jakobs
Torreira Dennis
Sane Sara Lookman
Osimhen

Bu lig için fazlası ile yeterli barış lookman sane sara yunus üçlüsü rotasyon yapar duruma göre dennis lemina dönüşümlü oynar lemina dinlenir

Musiala tarzı hem fizikli hem de driplingci tek başına maç alacak 10 no bulabiliyorsanız kaç para basıyorsanız basın yoksa abuk subuk para harcamayın

Oyuncunun ya da eldekinin daha iyisini istemek güzel.Ama iyi olanı,en azından son dönemde iyi oynayanı da boklamamali.

Sara olmayınca da dün gördük ilkyariyi.

İsmailin bence daha iyi oynadığı bi maçta gondouzi resitali okuduk
Sara takımın en teknik oyuncusu olduğunu düşünüyordum artık ikna oldum ilk yarıdan itibaren oyunda olsa o maçı alırdık 20-25 dakika falan baya domine ettik oyunu zaten golü bulsak dönerdi maç

Sara takımın en teknik oyuncusu olduğunu düşünüyordum artık ikna oldum ilk yarıdan itibaren oyunda olsa o maçı alırdık 20-25 dakika falan baya domine ettik oyunu zaten golü bulsak dönerdi maç
Son dk çizgiden iyi ortalayan da oydu.ama nene bile kademeye girdi iste.Adamlar çok istedi ve aldı maçı

Sara ilk yarıda olsaydı patır patır bırakırdı sahaya, rakip ısırıyorsa başa baş oynamaya çalışıyorsa seni geri koşturuyorsa 8 noda oynayabilecek fizik kapasitesi yok adamın, rakip gelmezse kendi yarı sahasında oyunu kabullenirse rahat rahat top dağıtır ikinci yarıda iyi gözükmesinin sebebi o

Bazı dönemler oluyor abi böyle malesef kimsenin beklemediği bir sonuçtu mesela Trabzon bu fenerden aşağı bir ekip değil bence o maçtaki oynadığımız oyunla bu günkü oyunun alakası yoktu yapacak bir şey yok önümüze bakıcaz ama yönetimin biraz aksiyon göstermesi lazım takıma ofansif orta saha ve forvet yedeği diye bağırıyor bu lig için 30-40 milyonluk orta sahalara gerek yok dennis maestrodan birini çekip sağlam kallavi bir 10 numara çekmeliyiz mevcut defans tendemi lig için yeter olursa Lookman+10 Numara birde Göztepe’den dennis çekip kapatalım derim
Trabzon şu an fecaat durumda hocam ben adamların en son gençler maçını izledim 90 dk . Daha bir Anadolu takımının bu kadar pozisyona girdiğini hatırlamıyorum, maç 9'a 10 ' giderdi ki yarısına gitti zaten. Adamların elle tutulur bir iki oyuncusu var onlar da Afrika kupasında , Trabzon maçı ölçü olamaz o yüzden.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gelir ya daha geçen yaz 20 verdiler herife göndermedi mal trabzon bize sokmak istiyormuş meğer.
Milli kaleci fena da bir sezon geçir miyor ne olursa olsun. İyi bir menajer ile ikisinden de zarar etmeyiz biz.
Prime döneminde bile 20 almadı bence imkansız

Uurcan transferi çöpe atılan para bari 10 sene iş yapsın

Prime döneminde bile 20 almadı bence imkansız

Uurcan transferi çöpe atılan para bari 10 sene iş yapsın

Ya adamlar en baba kaleciye 30 zor veriyorlar abi millet ucmuş uğurcan 20 milyonun üstüne satılması için aynı sezon hem şampiyonlar ligi çeyrek ya da yarı finali hem de lig şampiyonluğu görmesi lazım.

Madem para var bastırip lookmanı almak lazim 3 ihtiyaç'ı da giderebilir bu arada. Forvet arkasi oynayabiliyor , osi yokkende forvette oynayabilir icardi yerine o oynar. Kanatta oynayabiliyor tam buruğun her yerde oynatip tek adamla 50 mevkiyi kapatma işcisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt