Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romano vecinoyu neden yazsın yav.. çok matah birşeymiş gibi..

Abi Erden Baskan demedi mi 40 gün orta saha bekliyo ve ya bekletiyoz, son gün vecino icin mi beklettik? Bu mu yani? 40 gün kimi beklettik ve neden? Acil aciklama istiyoruz akil almaz bi sey

zabahnan belhanda ve ndiaye yi sn özkaya nin jetiyle İstanbul a indirelim

Cok iyi ortasaha alacagız musterih olun diyen kim? Sen misin ben miyim?
Bu konuda eleştirilmesine bir şey demiyorum ki. Lazio bıraktıysa kötü oyuncudur mantığı hatalı diyorum. Daha doğru şeyler üzerinden eleştirelim diyorum. Doğru yeterden eleştirelim ki hatalarını görüp bir daha yapamasın. Mesela sürekli fırsat üzerinden gitmesini, sürekli isim transferi peşinde olmasını, scout transferlerine daha fazla ağırlık vermesi gerektiğini, son gün transferlerinde her zaman fırsatların olmayacağını anlaması gibi konular üzerinden eleştirirsek ve bu eleştiriler yerine ulaşırsa en azından bir yol gösterici olur. Lazio bırakıyorsa kötü oyuncu yok eleştirisi tamamen boş bir yorum.

Biri iptal etsin şu transferi. Vasat,bitik adam almayın artik. Ya genç ya kaliteli adam alın

Eveet şimdi anlaşıldı herşey. Neden herkes opsiyonlu kiralik falan filan. Cl gelirleri de önümüzdeki sene basinda yatiyormus. Büyük ihtimalle oyuncu satislari da o zaman olur. Herkes ortaya koyduğu parayi kurtarma çabasında belli oldu işin aslı

Şaka maka ilk defa taraftarımızın bir transferde bu kadar konsolide olduğunu görüyorum
Gelsin diyen 1 allahın kulu yok
Yönetimin ne aksiyon alacağını merak ediyorum

Taraftar doğru refleks veriyor bu transfer yapılmamalı. Kimse alınmasın gerekirse eldekilerle idare edelim. Yönetime de ders olur bir daha böyle bir transfer yapmazlar.

20230904_012306.webp

O gün imza töreni yapıldığında bir şeylerin ters gittiğini anlamıştım.

Transfer penceresi açıkken böyle bir organizasyon nereden bakarsak bak rezillikti.

O anki gelen oyuncuların havası ile herkes kapıldı bu furyaya...

Takımın geçen sene sonu en çok zorlandığı iki bölge bom boş kaldı.

Mertens'in hala bir yedeği yok ve Sergio hala en iyi 8 numara.

Bu kadar adam geldi yine aynı kadro ile çıkıyoruz sahaya.

Hakim ve Zaha geçen seneki gibi mucizevi bir İcardi performansı vermezse büyük s.çtık.

Bu hayatta kimseye güvenmeyeceksin, kimseye gereksiz anlamlar yüklemeyeceksin.

Erden Timur işini iyi yaptığında görevini yapmıştır. Bu transfer döneminde resmen İcardi harici doğru işi yok.

imza töreninin tek amacı sponsorları tanıtmaktı alkıslatmaktı zira transferlere cok katkıları olmus

cünkü harcama limitimiz yokmus sponsorlar cok destek olmus oldu

O gün imza töreni yapıldığında bir şeylerin ters gittiğini anlamıştım.

Transfer penceresi açıkken böyle bir organizasyon nereden bakarsak bak rezillikti.

O anki gelen oyuncuların havası ile herkes kapıldı bu furyaya...

Takımın geçen sene sonu en çok zorlandığı iki bölge bom boş kaldı.

Mertens'in hala bir yedeği yok ve Sergio hala en iyi 8 numara.

Bu kadar adam geldi yine aynı kadro ile çıkıyoruz sahaya.

Hakim ve Zaha geçen seneki gibi mucizevi bir İcardi performansı vermezse büyük s.çtık.

Bu hayatta kimseye güvenmeyeceksin, kimseye gereksiz anlamlar yüklemeyeceksin.

Erden Timur işini iyi yaptığında görevini yapmıştır. Bu transfer döneminde resmen İcardi harici doğru işi yok.
O icardi içindi diğerleri figürandı.

Dua ediyorum. İşimiz dualara kaldı. Taraftar ndombele ilk açıklanırsa tepki gösterir diye ortaya bu ismi atmış olsunlar. Şu an hangi taraftara sorsanız ndombele için kırk takla atar vecino yerine. Allahım böyle olsun lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt