- 1 Mayıs 2018
- 57.273
- 48.071
- 3.873
Dış basında Vecino transferi: 0 haber
Bu da tuhaf
saga gosterip sola vurmayalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu da tuhaf
yahu bu paralara almayız biz bu adamı , yanlizca 1 yada 2 yabancı alabiliriz zaten ,Dış basında Vecino transferi: 0 haber
Bu konuda eleştirilmesine bir şey demiyorum ki. Lazio bıraktıysa kötü oyuncudur mantığı hatalı diyorum. Daha doğru şeyler üzerinden eleştirelim diyorum. Doğru yeterden eleştirelim ki hatalarını görüp bir daha yapamasın. Mesela sürekli fırsat üzerinden gitmesini, sürekli isim transferi peşinde olmasını, scout transferlerine daha fazla ağırlık vermesi gerektiğini, son gün transferlerinde her zaman fırsatların olmayacağını anlaması gibi konular üzerinden eleştirirsek ve bu eleştiriler yerine ulaşırsa en azından bir yol gösterici olur. Lazio bırakıyorsa kötü oyuncu yok eleştirisi tamamen boş bir yorum.Cok iyi ortasaha alacagız musterih olun diyen kim? Sen misin ben miyim?
Bu da tuhaf
Şaka maka ilk defa taraftarımızın bir transferde bu kadar konsolide olduğunu görüyorum
Gelsin diyen 1 allahın kulu yok
Yönetimin ne aksiyon alacağını merak ediyorum
O gün imza töreni yapıldığında bir şeylerin ters gittiğini anlamıştım.
Transfer penceresi açıkken böyle bir organizasyon nereden bakarsak bak rezillikti.
O anki gelen oyuncuların havası ile herkes kapıldı bu furyaya...
Takımın geçen sene sonu en çok zorlandığı iki bölge bom boş kaldı.
Mertens'in hala bir yedeği yok ve Sergio hala en iyi 8 numara.
Bu kadar adam geldi yine aynı kadro ile çıkıyoruz sahaya.
Hakim ve Zaha geçen seneki gibi mucizevi bir İcardi performansı vermezse büyük s.çtık.
Bu hayatta kimseye güvenmeyeceksin, kimseye gereksiz anlamlar yüklemeyeceksin.
Erden Timur işini iyi yaptığında görevini yapmıştır. Bu transfer döneminde resmen İcardi harici doğru işi yok.
Romana etkileşimi sever bu durumda etkileşimin kralını alır ciddi olsa yazardı bankoRomano vecinoyu neden yazsın yav.. çok matah birşeymiş gibi..
berkan ı paylastı amaRomano vecinoyu neden yazsın yav.. çok matah birşeymiş gibi..
O icardi içindi diğerleri figürandı.O gün imza töreni yapıldığında bir şeylerin ters gittiğini anlamıştım.
Transfer penceresi açıkken böyle bir organizasyon nereden bakarsak bak rezillikti.
O anki gelen oyuncuların havası ile herkes kapıldı bu furyaya...
Takımın geçen sene sonu en çok zorlandığı iki bölge bom boş kaldı.
Mertens'in hala bir yedeği yok ve Sergio hala en iyi 8 numara.
Bu kadar adam geldi yine aynı kadro ile çıkıyoruz sahaya.
Hakim ve Zaha geçen seneki gibi mucizevi bir İcardi performansı vermezse büyük s.çtık.
Bu hayatta kimseye güvenmeyeceksin, kimseye gereksiz anlamlar yüklemeyeceksin.
Erden Timur işini iyi yaptığında görevini yapmıştır. Bu transfer döneminde resmen İcardi harici doğru işi yok.