Gorkem Turkyilmaz
Kırmızı Üye
- 17 Eylül 2018
- 1.852
- 1.659
- 1.198
biraz da gülelim
Bence dogru bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biraz da gülelim
gayet iyi olurLeziz gibi gözüküyor, pratikte nasıl olur acaba?
biraz da gülelim
biraz da gülelim
biraz da gülelim
biraz da gülelim
Benim posttan sonra atmanYine seks hikayesi mi anlatıyorsun Feridun ağabey
sacma sapan seyler yazmayalim.Fred ve Gedson Ndombele’nin bokunu yesin
Molde ve Gaziantep maçları sonrası kerem aktürkoğlu yorumları geldi aklıma.Tottenham forumlarini taradim. Konu cok acik ve taraftarin ozet gorusu
1- Sanchez; yetenegi kisitli ama gitmemeli. 2 stoperden biri sakatlanirsa eldeki tek yedek derler
2-Ndombele: sevinc cigliklari atiyorlar. Istanbuldaki saglik kontrolu kondisyonb testi icermesin umarim diyende var. Kiralikta olsa gidiyor ta diye sevinen de. 1 olumlu yorum yok.
Ndombele mental rehabilite gecirirse harika yoksa pek faydasi olur mu tartisilir.
Sonucta en son senesi napolide gecti. Tottenham taraftarindan ziyade, napoli taraftarinin ne dusundugu de onemli.Bende ndombele için son 2-3 aylık Twitter da Tottenham hesaplarından paylaşılan tweetlere baktım. Yani transfer olmadan önce. Çoğunluk antrenörü ona bir şans vermesini istiyordu. Çok kaliteli oyuncu onu kazanmamız gerek diyorlardı.
Yani diyeceğim o ki bu tarz şeylere çok bakmamak lazım. Anlık ve nabza göre şerbet yorumlar bunlar.
Ndombele taraftarla coşarsa lig tarhinin en iyi ossi olarak adını yzdırırFred ve Gedson Ndombele’nin bokunu yesin
Milli takıma kupayı Kübalı getirirken bir zahmet çenelerini kapatsınlar yawCL yi alsak "Türk yok" diye eleştirir bu medya.
Yine seks hikayesi mi anlatıyorsun Feridun ağabey
gene iyi demişsin - çoğu sosyal medya taraftarı ilkokul seviyesiGerçekten herkesi orta 1 e filan mı gidiyor sanıyor bu muhabirler