Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

davinson ve ziyech yakın arkadaş olmalılar

ziyech’in açtığı ortaya dayanamamış burda, saplamış kendi kalesine, adamım ya

Tottenham forumlarini taradim. Konu cok acik ve taraftarin ozet gorusu
1- Sanchez; yetenegi kisitli ama gitmemeli. 2 stoperden biri sakatlanirsa eldeki tek yedek derler
2-Ndombele: sevinc cigliklari atiyorlar. Istanbuldaki saglik kontrolu kondisyonb testi icermesin umarim diyende var. Kiralikta olsa gidiyor ta diye sevinen de. 1 olumlu yorum yok.
Ndombele mental rehabilite gecirirse harika yoksa pek faydasi olur mu tartisilir.
Molde ve Gaziantep maçları sonrası kerem aktürkoğlu yorumları geldi aklıma.

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bende ndombele için son 2-3 aylık Twitter da Tottenham hesaplarından paylaşılan tweetlere baktım. Yani transfer olmadan önce. Çoğunluk antrenörü ona bir şans vermesini istiyordu. Çok kaliteli oyuncu onu kazanmamız gerek diyorlardı.

Yani diyeceğim o ki bu tarz şeylere çok bakmamak lazım. Anlık ve nabza göre şerbet yorumlar bunlar.
Sonucta en son senesi napolide gecti. Tottenham taraftarindan ziyade, napoli taraftarinin ne dusundugu de onemli.

Ya Burhan delirtme adamı !!!

Yüzsüze bak ya bir anda olayın arka perdesini fln açıklıyor..

Ulan adamın geliceğinden haberiniz yoktu

Bana saçma gelen, Vecino’yu hadi taraftar iptal ettirdi, Sabah Dombele’ye hop şş geliyon mu dedik hemen uçağa mı atladı yani.

Uçak Paris’e niye gitti ya da.

Dombele işi önceden planlanmadıysa makul durmuyor böyle hemen gitmezsin. Gerçi geri dönüp tekrar gelecektir de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt